Κατεβάστε Rotation Control APK (3.6.3) Για Android

Γενικά, όλοι έχουμε μια λειτουργία περιστροφής οθόνης ενσωματωμένη στις κινητές συσκευές Android μας. Αλλά δεν περιστρέφει πάντα την οθόνη για όλες τις εφαρμογές. Ορισμένα κινητά όπως το Redmi, το Oppo και το OnePlus δεν περιστρέφουν την αρχική οθόνη ακόμα κι αν η συσκευή σας βρίσκεται σε λειτουργία αυτόματης περιστροφής. Το Κατεβάστε Rotation Control APK επιτρέπει στο smartphone σας να περιστρέφει όλες τις εφαρμογές είτε πρόκειται για μια προεγκατεστημένη εφαρμογή είτε για μια εφαρμογή που λάβατε πρόσφατα.

Αλλάξτε την περιστροφή της οθόνης του κινητού σας σε Οριζόντιο ή Κατακόρυφο με οκτώ λειτουργίες οθόνης και προηγμένα φίλτρα. Αυτή η εφαρμογή είναι ειδικά κατασκευασμένη για παίκτες που θέλουν να παίξουν παιχνίδια με διαφορετικές λειτουργίες οθόνης, αλλά δεν μπορούν να παίξουν καθώς η κινητή συσκευή τους δεν τους επιτρέπει να περιστρέψουν την οθόνη. Τα προηγμένα φίλτρα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη λειτουργία περιστροφής οθόνης για συγκεκριμένες εφαρμογές με αισθητήρες.

Lucky Patcher APK

AVG Cleaner APK

Πληροφορίες αρχείου

NameRotation Control APK
App Size4.5 MB
Current Version3.6.3
Last Updated2 days ago
Android Requires4.0+
DeveloperCrapeMyrtle

Κατεβάστε Rotation Control APK

Κατεβάστε Rotation Control APK

Η εφαρμογή Rotation Control είναι ένα όφελος για όσους θέλουν να αλλάξουν τη διαμόρφωση περιστροφής οθόνης για την αρχική οθόνη ή τις αγαπημένες τους εφαρμογές ή παιχνίδια. Με ειδικές ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις περιστροφής από κατακόρυφο σε οριζόντιο.

Έχετε συνολικά 8 επιλογές για να αλλάξετε την περιστροφή της οθόνης. Σε οριζόντια λειτουργία, μπορείτε να αλλάξετε την περιστροφή και στις δύο πλευρές. Ακόμη και σε κατακόρυφη λειτουργία, μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε την περιστροφή της οθόνης σε λειτουργία αντίστροφης λειτουργίας.

Αυτές οι ειδικές ρυθμίσεις περιστροφής της οθόνης αλλάζουν επίσης με την τοποθέτηση και την αποσύνδεση των ακουστικών σας. Ορίστε μια εντολή στην εφαρμογή Rotation Control App για να αλλάξετε την περιστροφή της οθόνης όταν το ακουστικό είναι συνδεδεμένο και να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία οθόνης όταν είναι αποσυνδεδεμένο. Η οθόνη της κινητής συσκευής σας μπορεί να περιστρέφεται από όλες τις πλευρές, είτε είναι κάθετη είτε οριζόντια.

Πολλές εφαρμογές ή παιχνίδια έχουν μια σταθερή οριζόντια ή κάθετη λειτουργία κατακόρυφης οθόνης. Δεν αλλάζει ακόμα και όταν αλλάζετε τον προσανατολισμό της οθόνης της συσκευής σας. Το Κατεβάστε Rotation Control APK είναι ειδικά κατασκευασμένο για την αντιμετώπιση αυτών των κοινών προβλημάτων.

Κατεβάστε Rotation Control APK χαρακτηριστικά

Αλλάζει την περιστροφή της οθόνης του κινητού σας

Ο πρωταρχικός σκοπός της εφαρμογής Κατεβάστε Rotation Control APK είναι να αλλάξει τον προσανατολισμό της οθόνης με κίνηση σύμφωνα με τον αισθητήρα. Ορισμένες εφαρμογές έχουν σταθερό προσανατολισμό οθόνης. για παράδειγμα, το παιχνίδι Angry birds μπορεί να παιχτεί μόνο σε οριζόντια λειτουργία. Αλλά με την εφαρμογή ελέγχου περιστροφής τώρα, μπορείτε να το παίξετε και σε κατακόρυφη λειτουργία.

Ρυθμίστε την εναλλαγή εφαρμογών μεμονωμένα

Το Rotation Control Apk σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τον προσανατολισμό της οθόνης κάθε εφαρμογής ξεχωριστά. Κάθε φορά που ανοίγετε οποιαδήποτε εφαρμογή, θα υπάρχει διαθέσιμη μια πλωτή γραμμή ελέγχου περιστροφής. Αλλάξτε τον προσανατολισμό περιστροφής της οθόνης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει μια επιλογή λειτουργίας αισθητήρα που σας βοηθά να αλλάξετε την περιστροφή της οθόνης ανάλογα με το χρόνο και την ανάγκη.

Χωρίς διαφημίσεις

εφαρμογή Rotation Control δεν έχει διαφημίσεις, καθώς είναι μια premium και τροποποιημένη εφαρμογή. Δεν θα υπάρχουν ανόητες ή ενοχλητικές διαφημίσεις που θα σας ενοχλούν κατά τη χρήση του Smartphone σας.

Έως 8 διαφορετικές λειτουργίες οθόνης

Υπάρχουν συνολικά 8 λειτουργίες οθόνης στην εφαρμογή Mod Control Rotation: Οριζόντιος (κανονικός), Οριζόντιος (όπισθεν), Κατακόρυφος (κανονικός), Κατακόρυφος (όπισθεν), Πορτραίτο (αυτόματο), Αυτόματη, Περιστροφή βάσει αισθητήρα και ρυθμίσεις ακουστικών.

Εύχρηστος

Το Κατεβάστε Rotation Control APK είναι μια πολύ απλή και εύχρηστη εφαρμογή. Έχουν οδηγίες βήμα προς βήμα στις ρυθμίσεις τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε ανά πάσα στιγμή για να κατανοήσετε ξεκάθαρα τη χρήση της εφαρμογής Rotation Control APK.

Αλλάξτε τον προσανατολισμό της οθόνης με προηγμένα φίλτρα

Τα προηγμένα φίλτρα είναι διαφορετικά για κάθε εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας. Ορισμένες εφαρμογές έχουν πιο μοναδικά και διαφορετικά φίλτρα, ενώ κάποιες έχουν μινιμαλιστικού τύπου φίλτρα. Αυτά τα φίλτρα σάς βοηθούν να αλλάξετε τη ρύθμιση περιστροφής της συγκεκριμένης εφαρμογής σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

συμπέρασμα

Η χρήση της αγαπημένης σας εφαρμογής gaming στην προτιμώμενη περιστροφή οθόνης είναι δυνατή μόνο με το apk Έλεγχος περιστροφής. Στη νέα έκδοση Android, ακόμη και η αρχική οθόνη δεν κινείται με περιστροφή. Πολλά από τα θέματα για κινητά μας δεν είναι ενημερωμένα με τις λειτουργίες περιστροφής οθόνης, όπου το Κατεβάστε Rotation Control APK σάς βοηθά να αλλάξετε την περιστροφή και να την ελέγχετε με προηγμένα φίλτρα που είναι διαθέσιμα για την εφαρμογή.

Leave a Comment