Κατεβάστε Among Us APK (2022.4.19) Για Android

Αν ψάχνετε για το παιχνίδι που παίζεται online όπου υπάρχουν μικροί αστροναύτες που κυκλοφορούν με τις μικροσκοπικές στολές τους μέσα σε ένα διαστημόπλοιο και σπρώχνουν τους υπόπτους σε θαλάμους ανέμου και τους ξεπλένουν έξω, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι διάσημα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι ήταν τόσο διάσημο που ξεκίνησε μια τάση στα social media. Οι άνθρωποι άρχισαν να φτιάχνουν κέικ και οτιδήποτε άλλο από αυτό το παιχνίδι και πολλοί άνθρωποι έκαναν ακόμη και ένα cosplay με τους χαρακτήρες αυτού του παιχνιδιού κάτι που δεν γίνεται με κανένα παιχνίδι πριν.

Το αρχείο APK που έχω αυτή τη στιγμή του παιχνιδιού, το οποίο πρόκειται να κατεβάσετε έχει πολλές δυνατότητες. Εάν δεν ξέρετε τι είναι το παιχνίδι, επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Το Κατεβάστε Among Us APK είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι εξάλειψης όπου εξαλείφετε άτομα με βάση την αμφιβολία και τους ψηφίζετε έξω. Το παιχνίδι έχει δύο πλευρές, η μία είναι ο εισβολέας και η δεύτερη είναι οι κάτοικοι του διαστημόπλοιου. Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με περίπου 3 έως 10 παίκτες που μπορούν να παίξουν στο παιχνίδι ταυτόχρονα

Garena Free Fire APK

BGMI APK

Πληροφορίες αρχείου

NameAmong Us APK
App Size202M
Current Version2022.4.19
Last Updated2 days ago
Requires Android6.0 and up
DeveloperInnersloth LLC

Κατεβάστε Among Us APK

Κατεβάστε Among Us APK

Το Κατεβάστε Among Us APK ξεκινά μέσα στο λόμπι όπου έχετε πολλά άτομα να συμμετέχουν και να φεύγουν από το ίδιο. Αυτό το λόμπι είναι όπου προσγειώνονται πρώτα όλοι οι αστροναύτες και μετά επιλέγονται από τον διαχειριστή του παιχνιδιού. Ό,τι σχετίζεται με το παιχνίδι και ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις και την ταχύτητα διαχειρίζεται ο διαχειριστής του παιχνιδιού. Μόλις μπείτε στο λόμπι και ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, δεν μπορείτε να φύγετε μέχρι να είστε μέσα στο παιχνίδι. Εδώ θα συνειδητοποιούσατε αν είστε πραγματικά απατεώνας στο παιχνίδι ή αν είστε μέλος του επίσημου πληρώματος.

Κατεβάστε Among Us APK χαρακτηριστικά

Απεριόριστα Χρήματα

Αυτό είναι ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της ύπαρξης APK Among Us. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εάν παίξετε το πραγματικό παιχνίδι, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι τα χρήματα είναι πολύ απαραίτητα για να αγοράσετε το δέρμα σας. Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε τύπο δέρματος ή μπορείτε ακόμη και να έχετε ένα μικρό παιδί μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι παιδί αλλά στην πραγματικότητα μια μινιατούρα εκδοχή σου. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν λήψη του Among Us APK για να λάβουν απεριόριστα χρήματα.
Όλα τα δέρματα ξεκλειδωμένα
Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν το Κατεβάστε Among Us APK. Όταν παίζετε το παιχνίδι θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλά δέρματα και πολλά αξεσουάρ που μπορείτε να προσαρμόσετε στο σώμα σας όπως ρούχα και στολίδια. Υπάρχουν πολλοί τύποι καπέλων και καπέλων που μπορείτε να φορέσετε στο παιχνίδι. Για αυτό, θα έπρεπε να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων, αλλά στα παιχνίδια APK δεν θα χρειάζεται να πληρώσετε για να φορέσετε ό,τι θέλετε από το κατάστημα.

Ξεκλείδωτοι όλοι οι τύποι χαρτών

Μόλις παίξετε το παιχνίδι, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλοί χάρτες μέσα στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για χάρτες αλλά για διαφορετικά διαστημόπλοια όπου προσγειώνονται και παίζουν οι αστροναύτες. Το πρώτο που είναι διαθέσιμο από προεπιλογή είναι ένα από τα πιο εύκολα και θα βαριόσασταν σε λίγες μόνο ώρες. Αλλά όταν πάτε να ελέγξετε τους άλλους χάρτες του παιχνιδιού, θα εμφανιστεί κλειδωμένος επειδή πρέπει να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό για το ίδιο. Αλλά σε αυτήν την εφαρμογή που υπάρχει παρακάτω, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για να λάβετε τους διαφορετικούς τύπους χαρτών.

Απεριόριστα Καπέλα

Εάν είστε κανονικός παίκτης σε αυτό το παιχνίδι, τότε θα καταλάβατε τη σημασία των καπέλων εδώ. Αν και μπορείτε να διακρίνετε το ένα το άλλο με βάση τα χρώματα, επειδή το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό χρώμα, ωστόσο αυτό που φοράτε πάνω από το κεφάλι σας καθορίζει το όνομά σας μερικές φορές. Τώρα υπάρχουν πολλοί τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη που δεν μπορούν να δουν πολύ καλά το χρώμα. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν τα χρώματα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι αναφέρονται μεταξύ τους με καπέλα και όχι με χρώματα. Σε αυτό το APK, θα λαμβάνετε όλα τα καπέλα δωρεάν και τα πάντα θα ξεκλειδώνονταν.

Απεριόριστα κατοικίδια και χωρίς διαφημίσεις

Αν και δεν θα νιώσετε καμία ενόχληση ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι, ορισμένα πράγματα θα σας έκαναν να πετάξετε το τηλέφωνό σας από το παράθυρο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι διαφημίσεις εμφανίζονται στη μέση ενός παιχνιδιού. Θα έπρεπε να αναδιατάξετε τα πάντα μόνο λόγω αυτής της διαφήμισης και θα νιώθατε πραγματικά θυμωμένος μόνο και μόνο γι’ αυτό. Έτσι, για να ξεπεράσω αυτήν την αδυναμία δημιούργησα το APK για αυτό το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα είδος διαφημίσεων σε αυτήν την τροποποιημένη έκδοση του παιχνιδιού και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για κατοικίδια, επειδή είναι επίσης απεριόριστα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Among Us APK στο κινητό;

  • Μετά τη λήψη, κάντε κλικ στο αρχείο APK.
  • Πατήστε Εγκατάσταση και περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  • Εάν εμφανιστούν αναδυόμενα παράθυρα, κάντε κλικ στο OK.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα χρειαστείτε το Διαδίκτυο για τη λήψη πρόσθετων πόρων.

συμπέρασμα

Είναι πολύ καλύτερο να παίζετε το παιχνίδι με όλα όσα έχει να προσφέρει αντί να περιορίζεστε από διαφημίσεις και χρήματα. Ανάμεσά μας είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, επειδή η κύρια λειτουργία του παιχνιδιού είναι να βρείτε τον ένοχο που είναι ο απατεώνας στο παιχνίδι. Το Κατεβάστε Among Us APK σάς δίνει πλήρη ισχύ στο παιχνίδι όπου μπορείτε να έχετε απεριόριστα καπέλα, απεριόριστα χρήματα και απεριόριστα τα πάντα στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν έχει καν διαφημίσεις, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε θα καταστρέψει την εμπειρία σας.

Leave a Comment