Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK (0.186) Για Android

Το Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK είναι μια ισχυρή εφαρμογή ασφάλειας για κινητά που προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για την προστασία του απορρήτου σας και την προστασία σας από διαδικτυακές απειλές. Με εργαλεία για σάρωση για πιθανούς κινδύνους, παρακολούθηση χρήσης δεδομένων, αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και μηνυμάτων, ακόμα και απομακρυσμένη διαγραφή ευαίσθητων δεδομένων σε περίπτωση κλοπής ή λάθος τοποθέτησης του τηλεφώνου σας, το Antistalker παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων ασφαλείας για κάθε χρήστη.

ES File Explorer Pro APK

Total Commander APK

Πληροφορίες αρχείου

NameAntistalker Mobile Security APK
App Size69.7 MB
Current Version0.186
Last Updated2 days ago
Android Requires9.0+
DeveloperMalloc Ltd

Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK χαρακτηριστικά

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK είναι ο ενσωματωμένος σαρωτής απειλών, ο οποίος χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να ανιχνεύει πιθανούς κινδύνους και να σας ειδοποιεί αμέσως εάν βρει κάτι ύποπτο. Είτε ανησυχείτε για κακόβουλο λογισμικό, απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος ή απλά είστε περίεργοι για τις συνήθειες χρήσης της εφαρμογής σας, αυτό το εργαλείο σάς προσφέρει ήσυχο το μυαλό κρατώντας το τηλέφωνό σας ασφαλές από χάκερ και άλλες διαδικτυακές απειλές.

Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Antistalker είναι οι δυνατότητες παρακολούθησης δεδομένων. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας με μια ματιά, βοηθώντας σας να παραμένετε εντός των μηνιαίων ορίων σας και να αποφύγετε απροσδόκητες χρεώσεις υπέρβασης. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ορίζετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, έτσι ώστε να ειδοποιείστε κάθε φορά που φτάσετε συγκεκριμένα όρια, όπως όταν έχετε εξαντλήσει το 50% ή το 75% του επιτρεπόμενου ορίου δεδομένων σας.

Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK

Τελικές Λέξεις

Τέλος, το Κατεβάστε Antistalker Mobile Security APK περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να αποκλείσει ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα από γνωστούς ή ύποπτους αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και σας επιτρέπει επίσης να σκουπίζετε απομακρυσμένα ευαίσθητα δεδομένα από το τηλέφωνό σας εάν χαθούν ή κλαπούν. Συνολικά, το Antistalker είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ασφάλειας για κινητά που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για να διατηρείτε το τηλέφωνό σας ασφαλές και το απόρρητό σας.

Leave a Comment