Κατεβάστε Athan APK (6.1.0) Για Android

Το Κατεβάστε Athan APK είναι μια εφαρμογή για κινητά για τους χρόνους Athan και προσευχής. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα πλήρες πακέτο εξαιρετικών χαρακτηριστικών για έναν θρησκευόμενο Μουσουλμάνο. Υπάρχει επίσης μια επέκταση Widget για να σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβείς χρόνους προσευχής χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή. Κατεβάστε την εφαρμογή Athan APK από τον παρακάτω σύνδεσμο Λήψης και ξεκλειδώστε δωρεάν όλες τις λειτουργίες επί πληρωμή. Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για τον Athan Apk παρακάτω!

PicsArt APK

Sticker.ly APK

Πληροφορίες αρχείου

NameAthan APK
App Size32 MB
Requires Android4.0 and up
Last Updated2 days ago
Current Version6.1.0
DeveloperIslamicFinder.org

Κατεβάστε Athan APK

Κατεβάστε Athan APK

Η εφαρμογή Athan σάς βοηθά να γίνετε καλός μουσουλμάνος και επιτυχημένος άνθρωπος. Σας καθοδηγεί προς την κατεύθυνση της qibla για να προσφέρετε namaz και προβλέπει μια ακριβή ώρα για προσευχές. Το Athan Pro είναι όλα σε ένα πακέτο συναρπαστικών χαρακτηριστικών που επιθυμεί κάθε γνήσιος μουσουλμάνος. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και να απαγγείλετε το Κοράνι και τις μεταφράσεις του στις προτιμώμενες γλώσσες σας στην Unlocked έκδοση. Με το Κατεβάστε Athan APK, μπορείτε να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας προσευχές και να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε Duas και dhikr για περιστάσεις και azkar.

Κατεβάστε Athan APK χαρακτηριστικά

Κατεύθυνση Qibla

Αποκτήστε μια ακριβή πυξίδα για να εντοπίσετε την κατεύθυνση της Qibla για το namaz με τον Κατεβάστε Athan APK. Η εφαρμογή Athan Pro Οδηγεί επίσης για Umrah & Hajj με εύκολα και συναρπαστικά βήματα. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε ταξιδεύετε, μπορείτε να πάρετε την ακριβή κατεύθυνση της qibla με την απόσταση.

Ισλαμικό ημερολόγιο

Γενικά δεν έχουμε ενσωματωμένο ισλαμικό ημερολόγιο Hijri στις φορητές συσκευές μας, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυθεντικό ισλαμικό ημερολόγιο στο smartphone σας με αυτήν την εφαρμογή. Το ισλαμικό ημερολόγιο έχει επίσης θρησκευτικές αργίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε εγρήγορση σε αυτήν την ειδική περίσταση.

Al Quran & Dua

Αποκτήστε μεταγραφή και μετάφραση του Al Quran με εκατοντάδες διαφορετικές γλώσσες. Ξεκινήστε λοιπόν τώρα να διαβάζετε και να απαγγέλλετε το Al Quran στις προτιμώμενες γλώσσες σας δωρεάν. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο γραμματοσειράς και το μέγεθος του Al Quran στην εφαρμογή Athan . Αποκτήστε μια εξατομικευμένη εμπειρία επιλέγοντας τα αγαπημένα σας θέματα που ταιριάζουν καλύτερα στην απαγγελία του Κορανίου σας. Μοιραστείτε τους αγαπημένους σας στίχους Al Quran με τους αγαπημένους σας και δημιουργήστε μια θετική θρησκευτική ατμόσφαιρα γύρω από την κοινότητά σας.

Ακριβείς ώρες προσευχής

Οι ακριβείς ώρες προσευχής θα σας υπενθυμίσουν να συνδεθείτε με τον Αλλάχ. Λάβετε ακριβή ώρα για Fajr, Dhuhr, Asr, Maghreb & Isha. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες προσευχής στα γραφικά στοιχεία του κινητού σας. Μεταβείτε στην ενότητα γραφικών στοιχείων και προσθέστε την εφαρμογή Athan σε αυτήν, και voila, μπορείτε να λάβετε τους χρόνους προσευχής χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή Κατεβάστε Athan APK.

Εγγραφείτε σε ομάδες Κοινότητας

Γίνετε μέλος κοινοτικών ομάδων και συνδεθείτε με μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. Μοιραστείτε χαλάλ Emoji και φωτογραφίες με τους φίλους σας και τη διαδικτυακή μουσουλμανική κοινότητα. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τους στίχους του Κορανίου και τις ντους σας με τις διαδικτυακές ομάδες της μουσουλμανικής κοινότητας και βοηθήστε τις να γίνουν καλύτεροι μουσουλμάνοι.

Duas & Dhikr

Λάβετε καθημερινά ντουά για ύπνο, φαγητό, ταξίδια, ρούχα, τζαμί, πλύση και περιστασιακά, όπως χατζ/ουμρά, Ραμαζάν, νεκρό, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να βρείτε καθημερινά Dhikr, καθημερινή ανάμνηση, Dhikr για δοξολογία του Αλλάχ, προστασία, οικογένεια, απώλεια , υπομονή, λύπη κ.λπ. Το Duas είναι ο τρόπος σύνδεσης με τον Αλλάχ.

Μοιραστείτε τους στίχους του AL Quran

Απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε στίχο του Κορανίου που θα σας οδηγήσει σε αυτό το κοινόχρηστο πρότυπο κοινοποιώντας τον σύνδεσμο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μοιραστείτε όμορφα στίχους του Κορανίου με άλλους. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του προτύπου και τις εικόνες φόντου με ένα απλό κλικ.

Ισλαμική γκαλερί φωτογραφιών

Η εφαρμογή Athan καθημερινά σας δίνει μια εικόνα της ημέρας, η οποία έχει στίχους από το Κοράνι και τα χαντίθ. Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες όμορφες ισλαμικές εικόνες από αυτό το apk. Κατεβάστε απευθείας ή μοιραστείτε εικόνες από την ισλαμική γκαλερί του Κατεβάστε Athan APK δωρεάν.

Λάβετε Ειδοποίηση προσευχής

Λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με τον χρόνο προσευχής με την εφαρμογή Athan. Υπάρχουν τρεις τρόποι ειδοποιήσεων σε αυτήν την εφαρμογή: Silent, Beep και Athan. Κάθε φορά που έρχεται η ώρα της προσευχής, μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση με την κλήση της προσευχής (Athan).

συμπέρασμα

Γίνετε καλύτερος μουσουλμάνος με τον Κατεβάστε Athan APK χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες εξαιρετικές δυνατότητες. Η έκδοση Premium είναι ξεκλειδωμένη έτσι ώστε οι μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της όμορφης εφαρμογής και να ακολουθήσουν το μονοπάτι του deen. Ελέγξτε τις τοπικές ώρες προσευχής σας και ειδοποιηθείτε με την εφαρμογή Athan. Μη διστάσετε να διαβάσετε το Al Quran & duas και να μοιραστείτε τους στίχους του Κορανίου με τους αγαπημένους σας με απλά κλικ. Κατεβάστε την ξεκλείδωτη έκδοση APK της εφαρμογής Athan δωρεάν.

Leave a Comment