Κατεβάστε AVG Cleaner APK (6.49.2) Για Android

Το Κατεβάστε AVG Cleaner APK είναι μια γρήγορη και απλή εφαρμογή για να διατηρείτε το Android smartphone σας καθαρό. Τόσο η δωρεάν όσο και η premium έκδοση αυτής της εφαρμογής είναι διαθέσιμη εκεί έξω. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να καθαρίσετε γρήγορα όλα τα αρχεία απορριμμάτων που έχουν εγγραφεί στο φόντο του smartphone σας. Ως αποτέλεσμα, αυξάνει την ταχύτητα, τη μνήμη και τη συνολική απόδοση της συσκευής σας. Η δωρεάν έκδοση του AVG Cleaner μπορεί να ληφθεί από το Google Play Store, ενώ η πληρωμένη έκδοση πρέπει να αγοραστεί από αγορές εντός εφαρμογής. Θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση AVG Cleaner pro για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Από αυτήν την ανάρτηση, μπορείτε να κατεβάσετε το AVG Cleaner APK 2021 για να λάβετε όλες τις premium λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Battery Saver, Booster και Cache Cleaner. Το Android αποθηκεύει πολλά περιττά αρχεία σε αυτό που μπορεί να σπαταλήσουν πολλή μνήμη συστήματος, μειώνοντας συνολικά την απόδοση του συστήματος. Πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες έχουν δώσει στην εφαρμογή premium του AVG Cleaner Pro κατά μέσο όρο τρία αστέρια ο καθένας, λέγοντας ότι βελτιώνει την απόδοση του τηλεφώνου τους Android και τους βοηθά να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες, τις ανεπιθύμητες εφαρμογές και τα αρχεία που δεν χρειάζονται. Ένας σύνδεσμος άμεσης λήψης για το μέσο καθαρότερο mod apk είναι παρακάτω, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Antistalker Mobile Security APK

Total Commander APK

Πληροφορίες αρχείου

NameAVG Cleaner APK
App Size40.6 MB
Current Version6.49.2
Last Updated2 days ago
Android Requires5.0+
DeveloperAVG Mobile

Κατεβάστε AVG Cleaner APK

Κατεβάστε AVG Cleaner APK

Εάν κάνετε λήψη του Κατεβάστε AVG Cleaner APK από αυτήν τη σελίδα, δεν θα χρειαστείτε τον κωδικό ενεργοποίησης του AVG Cleaner  για να λάβετε την premium έκδοση του. Το AVG Cleaner έχει εξαιρετική λειτουργικότητα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σταματήσει να λειτουργεί για τις συσκευές σας. Ένα άλλο καλό σημείο είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες καθαρισμού και βελτιστοποίησης. Επομένως, δεν θα έχετε προβλήματα όπως άλλες εφαρμογές καθαρισμού συσκευών που είναι διαθέσιμες για κινητά τηλέφωνα Android και συσκευές tablet. Επομένως, μην περιμένετε και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του AVG Cleaner σήμερα από αυτήν τη σελίδα.

Κατεβάστε AVG Cleaner APK χαρακτηριστικά

Καθαριστικό cache

Οι κρυφές μνήμες είναι πολύ δημοφιλείς στους κατόχους τηλεφώνων Android και σχεδόν όλοι γνωρίζουν γι’ αυτές. Για κάθε εφαρμογή που εκτελείτε στο τηλέφωνό σας, εάν έχετε το λειτουργικό σύστημα Android στο τηλέφωνό σας, θα δείτε μια σειρά από νέα αρχεία προσωρινής μνήμης που δημιουργούνται στο παρασκήνιο και θα αποθηκευτούν στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Προβλήματα όπως η εξάντληση της μπαταρίας και το πάγωμα είναι αποτέλεσμα της λειτουργικότητας του τηλεφώνου. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτρέψετε αυτά τα ζητήματα είναι να αφαιρέσετε αρχεία προσωρινής μνήμης. Με το Κατεβάστε AVG Cleaner APK, λαμβάνετε δωρεάν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα καθαρισμού κρυφής μνήμης.

Καθαρισμός αποθήκευσης συσκευής

Όταν το ίδιο περιεχόμενο, εικόνες ή βίντεο αποθηκεύεται στο τηλέφωνο δύο φορές, καταναλώνει πολύ χώρο αποθήκευσης. Ως αποτέλεσμα, ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου είναι γεμάτος αρχεία που δεν χρειάζονται. Το τηλέφωνό σας θα είναι τελείως δεμένο και δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές. Ωστόσο, εάν έχετε κατεβάσει το APK Avg Cleaner στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να το κάνετε.” Και τότε όλα τα διπλότυπα αρχεία του τηλεφώνου σας θα αφαιρεθούν.

Battery Optimizer

Η μπαταρία στο τηλέφωνό σας θα πρέπει να παρέχει μακροχρόνια απόδοση για όλους τους χρήστες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσθήκη Battery Saver και Optimizer στο Κατεβάστε AVG Cleaner APK για χρήστες. Αυτό το λογισμικό θα σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία της χρήσης άλλων εφαρμογών Εξοικονόμησης μπαταρίας. Μπορείτε να αυξήσετε τη μνήμη RAM του τηλεφώνου σας με τη βοήθεια του APK Avg Cleaner. Κάνοντας αυτό θα επιταχύνει σημαντικά το τηλέφωνό σας και θα κλείσει και εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο. Οι περισσότερες εφαρμογές πρέπει να ληφθούν για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λειτουργία, ωστόσο, αυτή η εφαρμογή μπορεί να το κάνει με τη μνήμη RAM.

Auto-Optimizer

Σε μια βιασύνη ύπαρξη, ο καθένας είναι απασχολημένος με τις δικές του προσπάθειες. Για πολλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να βρουν χρόνο για 1 λεπτό αυτοφροντίδας και χρόνο με την οικογένειά τους. Οι υπολογιστές και άλλα τεχνολογικά βοηθήματα κάνουν τα πράγματα πιο απλά, και ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι μπλέκονται περισσότερο στη ζωή. Ανεξάρτητα από τον χρόνο που διαθέτετε, θα επιλέγετε πάντα να καθαρίζετε τη Ram του κινητού σας και όχι να επιταχύνετε το τηλέφωνό σας. Σε αυτό το είδος σεναρίου, το Κατεβάστε AVG Cleaner APK θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, αφού αφού το κατεβάσετε, μπορείτε μόνοι σας να το ρυθμίσετε.

Δωρεάν & Ασφαλής Χρήση

Άτομα από όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή δωρεάν. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να το εγκαταστήσετε σε όλες τις συσκευές σας. Επιπλέον, οι βασικές και εύχρηστες λειτουργίες θα κάνουν το λογισμικό συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Θα υπάρχουν μερικά πράγματα που θα σας εκνευρίσουν, όπως η διαφήμιση και ορισμένες λειτουργίες που πρέπει να ξεκλειδωθούν. Φτάσατε στο σωστό σημείο εάν ελπίζετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρυφές λειτουργίες με τις τελευταίες τροποποιήσεις της εφαρμογής μας. Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου APK του AVG Cleaner και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το τηλέφωνο ή το tablet πλήρως υπό τον έλεγχό σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το AVG Cleaner APK;

  • Κάντε λήψη του AVG Cleaner APK.
  • Αποθηκεύστε το αρχείο APK στον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας και μεταβείτε στον φάκελο.
  • Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση “Άγνωστες πηγές” από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Android.
  • Κάντε κλικ στο αρχείο APK και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.
  • Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  • Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως.

Τελικές Λέξεις

Στην αγορά του Διαδικτύου, η καλύτερη εφαρμογή καθαρισμού απορριμμάτων και αποθήκευσης είναι το Κατεβάστε AVG Cleaner APK. Μπορείτε είτε να αγοράσετε μια ετήσια συνδρομή για 480 ρουπίες (περίπου 6 $ USD) είτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή premium AVG Cleaner Pro (Έκδοση 5.6.2). Καθαρίστε τη μονάδα δίσκου σας από όλα τα περιττά αρχεία σε λίγα μόνο λεπτά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AVG Cleaner pro ή χρησιμοποιήστε όλα τα εργαλεία για να ελέγξετε τις εφαρμογές σας στο μηχάνημά σας. Με το AVG Cleaner, θα έχετε το πιο ισχυρό smartphone. Θα διατηρήσουμε αυτήν την ανάρτηση ενημερωμένη με την πιο πρόσφατη έκδοση του AVG Cleaner APK, επομένως συνεχίστε να επισκέπτεστε για να το κατεβάσετε.

Leave a Comment