Κατεβάστε BGMI APK (1.9.0) Για Android

Όταν το Κατεβάστε BGMI APK έρχεται στην Ινδία, δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν πολλά να πούμε για το τι είναι το παιχνίδι ή πώς παίζεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός της δημοτικότητας που έχει αυτό το παιχνίδι, που δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι ακόμα δεν ξέρουν πώς να παίξουν το παιχνίδι ή τι είναι το παιχνίδι και για αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να εξηγήσω το Battlegrounds Mobile India σχετικά με το τι είναι ή πώς παίζεται. Μπορείτε να βρείτε την τελευταία έκδοση του BGMI APK οπουδήποτε στο διαδίκτυο, αλλά δεν θα βρείτε την έκδοση που είναι διαθέσιμη σε αυτό το άρθρο.

Garena Free Fire APK

Super Mario Run APK

Πληροφορίες αρχείου

NameBGMI APK
App Size 76MB
Requires AndroidVaries with device
Current Version1.9.0
Last Updated2 days ago
DeveloperKRAFTON, Inc.

Κατεβάστε BGMI APK

Κατεβάστε BGMI APK

Για λήψη Κατεβάστε BGMI APK, πρέπει να καταλάβετε ότι η λήψη του Battleground Mobile India APK θα γίνει μόνο εάν ακολουθήσετε όλα τα παρακάτω βήματα. Τώρα, υπάρχει μια σειρά από mods που είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν θα βρείτε APK, όπως το Battleground Mobile India APK απεριόριστα χρήματα ή το Battleground Mobile India APK απεριόριστης υγείας. Έτσι, αν ψάχνετε για PUBG BGMI APK ή το πιο πρόσφατο BGMI APK, αυτό το mod μπορεί να είναι ο τέλειος τύπος για εσάς.

Κατεβάστε BGMI APK Χαρακτηριστικά

Αόρατος τοίχος

Αν παρακολουθήσατε τις ροές εκείνων των YouTubers που ήταν μέσα στη θρυλική μάχη που συνέβη τον Ιούλιο, τότε πρέπει να έχετε δει τι είναι ένας αόρατος τοίχος. Ακόμα κι αν ακολουθήσετε τον Carryminati ή τον Tanmay Bhatt, τότε θα ξέρετε τι είναι. Είναι ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες mod λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα από τα πιο επικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε Κατεβάστε BGMI APK. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε κυριολεκτικά τους εχθρούς σας, να τους σκοτώσετε ή να πυροβολήσετε σφαίρες μέσα από τον τοίχο με τη βοήθεια αυτού του παιχνιδιού. Είναι ένα από τα πιο επικά Apk που γνωρίζω και θα σας βοηθούσε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και τα πάντα έως και 70%.

Aimbot για αυτόματο στόχο

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιούσατε αν τρέμετε ή τρέμετε. Αν και το BGMI δεν υποστηρίζει απεριόριστες σφαίρες ή κάτι τέτοιο, πρέπει να έχετε αυτό το hack για να ξεπεράσετε αυτήν την αδυναμία. Δεν χρειάζεται να έχετε ένα εργαλείο GFX για το Κατεβάστε BGMI APK για να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία ή κάποια βαριά μηχανήματα. Χρειάζεστε απλώς ένα ήρεμο μυαλό και την εφαρμογή για την οποία παρείχα τον σύνδεσμο. Αυτό το παιχνίδι όχι μόνο θα συσσώρευε τα πυρομαχικά σας, αλλά θα πυροβολούσε αυτόματα τους εχθρούς σας για λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον σωστό στόχο κατά τη λήψη του κεφαλιού σας.

BGMI APK Unlimited UC

Έχετε φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν να παίζετε αυτό το παιχνίδι χωρίς να νιώθετε κατώτεροι σε σχέση με εκείνους τους ανθρώπους που έχουν το βασιλικό πάσο; Αν είχατε αυτή τη σκέψη, τότε θα εκπλαγείτε γιατί δεν θα μπορούσατε πλέον να αισθάνεστε μικροί εξαιτίας των ανθρώπων με βασιλικές κάρτες. Με αυτό το APK, θα μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε από τα όπλα, τα σακίδια πλάτης, τα αλεξίπτωτα, τα ρούχα, τα παπούτσια και οτιδήποτε παρόμοιο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Θα ήταν υπέροχο να παίξεις με τον χαρακτήρα που πάντα ήθελες να παίξεις.

Χωρίς ανάκρουση

Εάν έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι πριν, τότε θα καταλάβατε πόσο ουράνιο θα ήταν να σκοτώσετε έναν εχθρό χωρίς να χρειαστεί να δοκιμάσετε την ανάκρουση του πυροβολισμού σας ή κάτι τέτοιο. Κάθε όπλο έχει μια σοβαρή ανάκρουση που σας εμποδίζει να πυροβολήσετε επειδή διαταράσσει τον στόχο σας και το χέρι σας αρχίζει να τρέμει, κάτι που σας οδηγεί στο χέρι του εχθρού εάν πρόκειται για πυροβολισμό κοντινής μάχης. Ωστόσο, αυτό το APK έχει μια δυνατότητα χωρίς ανάκρουση, η οποία είναι ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομά του.

Πώς να εγκαταστήσετε το BGMI APK;

  • Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης τόσο του APK όσο και του OBB και αφήστε το να πραγματοποιήσει λήψη στο τηλέφωνό σας.
  • Ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις Άγνωστες πηγές, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε αρχεία APK από πηγές τρίτων.
  • Εγκαταστήστε το APK στο τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε όλα όσα σας ζητά το παιχνίδι.
  • Τώρα αναζητήστε το αρχείο Κατεβάστε BGMI APK OBB στη διαχείριση αρχείων που έχετε κατεβάσει και αποσυμπιέστε το ίδιο.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει το αποσυμπιεσμένο αρχείο στον κατάλογο Android OBB.
  • Αφού ολοκληρωθούν όλα, θα είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή

Τελικές Λέξεις

Όταν μιλάμε για Κατεβάστε BGMI APK, το παιχνίδι έχει συναίσθημα από μόνο του. Τώρα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό είναι να σας περιορίζουν κάτι όπως ανάκρουση ή τοίχοι και. Αυτός είναι ο λόγος που το APK είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις που μπορείτε να παίξετε στο BGMI. Εάν είστε κανονικός παίκτης του BGMI, τότε διαβάστε προσεκτικά όλες τις δυνατότητες που έχω παραθέσει εκεί σχετικά με το αρχείο APK. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις που μπορείτε να παίξετε από αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε θα το ευχαριστηθεί.

Leave a Comment