Κατεβάστε Carrom Pool APK (5.4.4) Για Android

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας πω τι είδους παιχνίδι είναι το Κατεβάστε Carrom Pool APK γιατί συνεχίζεται για γενιές και συνεχίζεται ακόμα παρά το γεγονός ότι υπήρξαν τόσες φορές στην ιστορία που χάθηκε αυτό το παιχνίδι και όμως επανεμφανίστηκε ξανά. Ευτυχώς, το carrom έχει ληφθεί στο διαδίκτυο και μπορείτε ακόμη και να το παίξετε στο τηλέφωνό σας κατεβάζοντας ένα παιχνίδι μπιλιάρδου carrom. Αλλά αν θέλετε την έκδοση hack του ίδιου, τότε πρέπει να αναζητήσετε λήψη του Carrom Pool APK.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να λάβουμε το Carrom Pool APK 2022. Αυτό δεν είναι κάτι που έχει ληφθεί από το Διαδίκτυο και τροποποιείται μόνο για χάρη της απόκτησης προβολών. Έχει σχεδιαστεί έξυπνα ώστε να μπορεί να υποστηρίξει κάθε δυνατό τύπο παιχνιδιού και περιλαμβάνει όλους τους νέους τύπους παιχνιδιών που μπορούν να παιχτούν με τη βοήθεια του carrom. Αυτό σημαίνει ότι παιχνίδια όπως το μπιλιάρδο ή άλλοι τύποι μπορούν να παιχτούν με τη βοήθεια αυτού του carrom APK όπου μπορείτε να σκοράρετε μόνο έναν έγχρωμο δίσκο μέσα στην τρύπα. Μπορείτε ακόμη να παίξετε με έναν υπολογιστή ή ακόμα και με πολλούς παίκτες στο οποίο μπορείτε να πολεμήσετε άλλους παίκτες online.

Garena Free Fire APK

BGMI APK

Πληροφορίες αρχείου

NameCarrom Pool APK
App Size 46M
Current Version5.4.4
Requires Android4.4 and up
Last Updated2 days ago
DeveloperMiniclip.com

Κατεβάστε Carrom Pool APK

Κατεβάστε Carrom Pool APK

Το Κατεβάστε Carrom Pool APK ήταν το νούμερο ένα παιχνίδι πολλές φορές λόγω της δημοτικότητάς του μεταξύ της Μέσης Ανατολής και πολλών ασιατικών χωρών. Σε αυτό το άρθρο, το αρχείο apk που πρόκειται να σας δώσω θα έχει την έκδοση APK της πισίνας carrom. Θα είχατε έναν στόχο όπου μπορείτε να αυξήσετε το βέλος στόχου στο μέγιστο. Θα υπήρχε επίσης απεριόριστος αριθμός νομισμάτων και πολύτιμων λίθων, ώστε να μην υστερείτε πουθενά στο παιχνίδι. Είναι ένα από τα καλύτερα mod αρχεία APK που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Δεν θα βρείτε αυτόν τον τύπο mod έκδοσης του carrom pool πουθενά στο Διαδίκτυο.

Κατεβάστε Carrom Pool APK Χαρακτηριστικά

Απεριόριστα πετράδια και νομίσματα

Εάν πρόκειται να αναζητήσετε Κατεβάστε Carrom Pool APK απεριόριστες λήψεις πολύτιμων λίθων ή Carrom Pool απεριόριστες λήψεις νομισμάτων και πολύτιμων λίθων, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο είναι αυτό το αρχείο που παρέχεται για λήψη παρακάτω. Οι αμυχές Carrom Pool για πολύτιμους λίθους και κέρματα κάνουν το παιχνίδι του carrom pool APK ευκολότερο από οποιονδήποτε τύπο APK που μπορείτε να βρείτε. Σε αυτήν την έκδοση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως γίνετε φτωχοί σε σχέση με νομίσματα και πολύτιμους λίθους, επειδή υπάρχουν απεριόριστα νομίσματα και πολύτιμοι λίθοι διαθέσιμα για εσάς. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε στο κατάστημα και επίσης να παίξετε πολλές φορές χωρίς να ανησυχείτε για το να ξοδέψετε πολύτιμους λίθους.

Hack στόχου

Τώρα υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πριν παίξουμε Κατεβάστε Carrom Pool APK και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να έχουμε τέλειο στόχο, ώστε οι δίσκοι να μπορούν να τοποθετηθούν σε γλάστρες με τέλεια ακρίβεια. Εδώ μπαίνουν οι επιθετικοί και οι διαφορετικοί επιθετικοί έχουν διαφορετικούς τύπους στόχων και αυτό είναι που αποφασίζει το μέλλον ως προς το ποιος θα κέρδιζε το παιχνίδι. Αλλά όταν μιλάμε για αυτό το APK που παρέχεται παρακάτω, τότε έχουμε το hack στόχου του Carrom Pool APK εδώ και τον καλύτερο στόχο για το αρχείο hack Carrom Pool APK εδώ. Με τη βοήθεια αυτού του hack, μπορείτε να έχετε ένα μέγιστο βέλος για τον στόχο σας και μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας τους δίσκους σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όλοι οι επιθετικοί ξεκλείδωσαν

Όταν μιλήσαμε για αυτό το παιχνίδι, τότε όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ακριβός και ομαλός είναι ο επιθετικός σου. Δεν είναι καλό να κρίνεις ένα άτομο με βάση το επίπεδό του στο παιχνίδι, αλλά είναι πάντα βολικό να γνωρίζεις την έκταση της δύναμης του αντιπάλου σου με τη βοήθεια ενός επιθετικού. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάρετε κάθε επιθετικό στο παιχνίδι, πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας ώστε να μπορείτε να κερδίσετε ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Σε αυτό το Κατεβάστε Carrom Pool APK, όλοι οι επιθετικοί είναι ξεκλείδωτοι, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για πετράδια ή νομίσματα, επειδή κάθε επιθετικός είναι ξεκλείδωτος και έτοιμος να παίξει.

Συνδυασμός

Δεδομένου ότι κάθε επιθετικός είναι διαθέσιμος για να παίξετε και υπάρχουν απεριόριστα νομίσματα και πετράδια στο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να αναβαθμίσετε τον αγαπημένο σας επιθετικό όταν θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για αναβαθμίσεις και χρήματα. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτός ο συνδυασμός γιατί μπορώ να διαλέξω όποιον επιθετικό θέλω χωρίς να ανησυχώ για τις αναβαθμίσεις του.

Πώς να εγκαταστήσετε το Carrom Pool APK;

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις λήψης στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις λήψεις από το Chrome.
  • Τώρα ορίστε τον κατάλογο λήψης στο τηλέφωνό σας.
  • Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Τελικές λέξεις

Το Κατεβάστε Carrom Pool APK είναι ένα παιχνίδι εσωτερικών χώρων που λατρεύεται από πολλούς ανθρώπους και ίσως έχετε δει εταιρικά γραφεία που περιέχουν καρό μέσα στην αίθουσα παιχνιδιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το carom είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όταν πρόκειται για παιχνίδια εσωτερικού χώρου. Αλλά τώρα μπορείτε να παίξετε καρόμ ακόμα και στο τηλέφωνό σας οπουδήποτε θέλετε, χωρίς καν να χρειάζεστε έναν πίνακα και τα κέρματα.

Το αρχείο APK του Carrom pool σάς επιτρέπει να έχετε μια μέγιστη γραμμή στόχου στο τηλέφωνό σας όταν πρόκειται για το παιχνίδι μπιλιάρδου carrom και επίσης απεριόριστα νομίσματα και πολύτιμους λίθους με όλους τους επιθετικούς ξεκλειδωμένους. Το όριο είναι ο ουρανός εδώ, καθώς όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας ως προς το πώς θα παίζατε το παιχνίδι του carrom pool με αυτό το αρχείο APK του carrom pool.

Leave a Comment