Κατεβάστε Dragon City APK (22.2.0) Για Android

Το Κατεβάστε Dragon City APK είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι προσομοίωσης που σας επιτρέπει να χτίσετε έναν σύγχρονο κόσμο. Το mod dragon city σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μικρό τέρας και στη συνέχεια να το ταΐσετε. Μπορείτε επίσης να μεγαλώσετε το τέρας και να πολεμήσετε ένα άλλο τέρας με χρυσό και φαγητό.

Dragon city apk λήψη της τελευταίας έκδοσης για android – Αν ψάχνετε για την τροποποιημένη έκδοση του παιχνιδιού dragon city, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος γιατί σήμερα σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το dragon city mod πώς να κάνετε λήψη , πώς να παίξετε τις πληροφορίες έκδοσης και ποιες είναι οι δυνατότητες της. Φροντίστε λοιπόν να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος. Μπορείτε να βρείτε πολλά παιχνίδια που σχετίζονται με δράκους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα στο Google Play Store. Αν και οι δράκοι δεν είναι πραγματικά πλάσματα, είναι πολύ δημοφιλείς επειδή εμφανίζονται σε πολλές ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια, σε πολλούς λαούς αρέσει να παίζουν αυτού του είδους τα παιχνίδια που σχετίζονται με anime φαντασίας.

SAKURA School Simulator APK

Apex Legends Mobile APK

Πληροφορίες αρχείου

NameDragon City APK
Updated2 days ago
Latest Version22.2.0
App Size141M
Android Requirements4.4 and up
DeveloperSocialpoint

Κατεβάστε Dragon City APK

Κατεβάστε Dragon City APK

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να χτίσετε την πόλη των δράκων σας καθώς ξεκινάτε με τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού οικοτόπου. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκκολάψετε τόνους αυγών δράκων καθώς μπορείτε να αποκτήσετε διαφορετικούς δράκους. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να καλλιεργείτε για φαγητό, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ταΐζετε τους δράκους σας κάθε μέρα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διάφορες κατασκευές, όπως το κατάστημα, τα ενδιαιτήματα και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε περιπέτεια στις αρένες PVP και να απολαύσετε τη μάχη ενάντια στους καλύτερους δράκους στον κόσμο.
Το Κατεβάστε Dragon City APK σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας εικονική πόλη και να νικήσετε τεράστια 1000 τέρατα για να αποκτήσετε πράγματα. Αυτά τα αντικείμενα ονομάζονται χωμάτινα. Αυτά τα πράγματα τρέφονται στα τέρατα μας που γίνονται μεγάλα και δυνατά και μπορούν να νικήσουν άλλα τέρατα.

Κατεβάστε Dragon City APK χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε κτίρια και ενδιαιτήματα

Μπορούν να δημιουργηθούν οι καλύτεροι βιότοποι, από τον απλούστερο βιότοπο Terra έως τη φύση έως τη θάλασσα στη φλόγα και πολλά άλλα. Για να αναπαράγετε πολλούς δράκους στην κοινότητά σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν βιότοπο. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τροφή για να αναπαράγετε τους δράκους σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε την κατασκευή διαφόρων δομών που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη.

Ξεκλειδώστε πολλούς δράκους

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε χιλιάδες δράκους Κάθε δράκος είναι μοναδικός και έχει ειδικά χαρακτηριστικά και ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά στοιχεία του παιχνιδιού από Primal, Wind, Chaos, Happy, Magic, Beauty, Soul, Flame, Terra, Φύση, Σκοτάδι, Φως, Μέταλλο, Καθαρό, Θρύλος, Πόλεμος, Ηλεκτρικός, Πάγος, Θάλασσα και Όνειρο.

Πολεμήστε και ανεβείτε επίπεδο

Η αρχική έκδοση του παιχνιδιού είχε πολλές διαφημίσεις. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα εξαιτίας τους Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς που μισούν τις διαφημίσεις ενώ παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, τότε μην ανησυχείτε γιατί στο Κατεβάστε Dragon City APK οι διαφημίσεις apk mod έχουν αφαιρεθεί και τώρα απολαμβάνουμε το παιχνίδι χωρίς διαφημίσεις.

Φτιάξτε ένα βασίλειο δράκων

Μπορείτε να χτίσετε το Dragon City APK παίκτες να διασκεδάζουν πάρα πολύ αν αγαπάτε τους δράκους, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι. Αυτά τα πλάσματα δεν είναι αληθινά, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζετε σε κινητές συσκευές.

Πώς να εγκαταστήσετε το dragon city apk στο κινητό;

  • Πρώτα από όλα θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο android σας
  • Τώρα πηγαίνετε στην ασφάλεια
  • Εκεί θα βρείτε την επιλογή άγνωστων πηγών, φροντίστε να την ενεργοποιήσετε για να παίξετε το παιχνίδι

Τελικές Λέξεις

Λοιπόν παιδιά, αυτό είναι όλο για αυτήν την ανάρτηση, ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο, αν σας άρεσε, τότε μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση όσο το δυνατόν περισσότερο και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με το Κατεβάστε Dragon City APK, τότε σχολιάστε παρακάτω, θα προσπαθήσω να απαντήσω όλοι σας το συντομότερο δυνατό.

Leave a Comment