Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK (4.2.9.6) Για Android

Γεια σας αναγνώστες που θέλουν να κατεβάσουν δωρεάν την πιο πρόσφατη έκδοση της premium έκδοσης του Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK; Τότε μόλις προσγειώσατε στο σωστό μέρος γιατί σήμερα θα σας παρέχουμε όλο το πιο πρόσφατο 100% λειτουργικό δωρεάν apk ES File explorer pro για συσκευές Android. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο play store Αγορά Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την pro έκδοση της Δωρεάν έκδοσης του ES File Explorer Pro Apk. Ο λόγος είναι ότι η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες. Ακόμη και η δωρεάν έκδοση του ES File manager είναι καλύτερη από τους προεπιλεγμένους διαχειριστές αρχείων συστήματος, ο επαγγελματίας είναι φοβερός. Η τιμή δεν είναι τόσο υψηλή σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά. Είναι μια εφαρμογή αξίας χρημάτων για κάθε χρήστη.

Αλλά πολλοί χρήστες δεν θέλουν να πληρώσουν για να αγοράσουν εφαρμογές premium, αν είστε ένας από αυτούς και δεν θέλετε να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για το es file explorer pro apk, τότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης. εγκαταστήστε εύκολα το πιο πρόσφατο es file explorer pro apk mod στη συσκευή σας Android, έχω λεπτομέρειες για το μεγαλύτερο μέρος της δυνατότητας της έκδοσης pro. Εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, αγοράστε την pro έκδοση τώρα. Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε την έκδοση premium, είναι εντάξει. Θα σας το δώσουμε δωρεάν σε αυτή τη σελίδα. Θα σας πούμε επίσης για όλες τις δυνατότητες αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εάν σας ενδιαφέρει, τότε μπορείτε να διαβάσετε τις δυνατότητες του ES file explorer pro mod apk από εδώ.

Remote Fingerprint Unlock APK

Sticker.ly APK

Πληροφορίες αρχείου

NameES File Explorer Pro APK
App Size 42.8 MB
Last Updated2 days ago
Current version4.2.9.6
Android Requires4.0 & up
DeveloperGreenSoft Infotech

Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK

Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK

Κατά τη γνώμη μου, το Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK είναι το καλύτερο File Manager Apk είναι το ES File Explorer. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να συγκρίνετε αυτήν την εφαρμογή με οποιονδήποτε διαχειριστή αρχείων στην αγορά. 9 ειδικοί Android στους 10 προτείνουν να κατεβάσετε τον διαχειριστή αρχείων Es File Explorer. Έχω χρησιμοποιήσει πολλούς διαχειριστές αρχείων, οπότε μπορώ να προτείνω να εγκαταστήσετε και το ES File Explorer.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του ES File Explorer Pro Apk. Η τελευταία έκδοση με πολλές δροσερές δυνατότητες και χωρίς σφάλματα. Όλες οι βασικές λειτουργίες που θέλει κάθε χρήστης Android σε έναν διαχειριστή αρχείων είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή ES File Explorer Pro. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία άλλη εφαρμογή για να διαχειριστείτε το άλλο σας αρχείο, μπορείτε απλώς να διαχειριστείτε όλους τους τύπους αρχείων με κάθε μορφή χρησιμοποιώντας το ES File Manager Pro Apk.

Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK χαρακτηριστικά

  • Όλοι χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους εφαρμογών όπως WhatsApp, Facebook, Instagram κ.λπ. Μπορεί να θέλουμε να μάθουμε ποιες άδειες χρειάζεται για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες των αδειών πολύ γρήγορα σε αυτόν τον εκπληκτικό διαχειριστή αρχείων
  • Μπορείτε να ακούσετε τη λέξη “Κάδος Ανακύκλωσης” σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, σωστά; Εάν διαγράψετε οποιοδήποτε αρχείο και σε κάθε περίπτωση, θέλετε να το επαναφέρετε, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τα διαγραμμένα αρχεία από το φάκελο του Κάδου Ανακύκλωσης. Η ίδια τεχνολογία ισχύει και στην εφαρμογή premium ES File Manager
  • Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα κρίσιμο και προσωπικό αρχείο στη συσκευή σας. Δεν θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν. Αλλά οι συγγενείς ή οι φίλοι σας χρησιμοποιούν τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκρύψετε τυχόν δεδομένα μέσω αυτής της εφαρμογής.
  • Εάν θέλετε να προστατέψετε ένα αρχείο προσθέτοντας κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα. Το Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK θα τροποποιήσει τα δεδομένα σας και θα προσθέσει έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να ανοίξετε τα δεδομένα μόνο με τον κωδικό πρόσβασης. Αλλά η προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να έχετε πρόσβαση στο αρχείο μέσω αυτής της εφαρμογής. Τα δεδομένα δεν θα λειτουργήσουν σε άλλο διαχειριστή αρχείων. Μπορείτε να καταργήσετε την προστασία του αρχείου και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό σε άλλο διαχειριστή αρχείων.
  • Ο συμπιεστής αρχείων είναι το χαρακτηριστικό γιατί οι χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή. Συνήθως, το σύστημα δεν διαθέτει δυνατότητα συμπίεσης αρχείων σε zipping ή 7z. Αλλά μπορείτε να το κάνετε με το ES File Explorer Pro Apk

Πώς να εγκαταστήσετε το ES File Explorer Pro APK;

  • Πρώτα απ ‘όλα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του android σας> ασφάλεια εκεί θα βρείτε μια επιλογή άγνωστων πηγών
  • Απλώς ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα
  • Αφού το ενεργοποιήσετε, ανοίξτε το αρχείο Es File Explorer Pro Apk και πατήστε εγκατάσταση
  • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κατεβάσατε με επιτυχία την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων es στο τηλέφωνό σας Android.

συμπέρασμα

Λοιπόν, παιδιά που είναι όλα στη λήψη του Κατεβάστε ES File Explorer Pro APK, Ελπίζουμε ότι σας άρεσε αυτό το άρθρο, αν σας άρεσε, τότε παρακαλούμε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ώστε να μπορούν επίσης να κατεβάσουν έναν τέτοιο καταπληκτικό διαχειριστή αρχείων για τις συσκευές τους Android, Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα τότε φροντίστε να τα σχολιάσετε παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό. Επισκεφτείτε την αρχική μας σελίδα για περισσότερα είδη αντικειμένων!

Leave a Comment