Κατεβάστε FaceApp Pro APK (4.5.0.1) Για Android

Λήψη Κατεβάστε FaceApp Pro APK Αποκτήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του FaceApp Premium Free APK για συσκευές Android. Θα μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη του Faceapp pro-APK, καθώς ενημερώνουμε τους συνδέσμους σε καθημερινή βάση εδώ. Αυτή η εφαρμογή σίγουρα έχει κάνει θραύση σε όλο το διαδίκτυο και αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πρόγραμμα στο play store. Όλα αυτά χάρη στο μοναδικό AI του που χαρτογραφεί τα πρόσωπα που του δίνονται και τα επεξεργάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Το καλύτερο σε αυτό είναι ότι είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μέρος του χώρου του τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει. Μπορείτε να κάνετε λήψη του FaceApp pro APK από εδώ, απλώς συνεχίστε να κάνετε κύλιση.

Η εφαρμογή apk Premium FaceApp μπορεί να τραβήξει μια selfie ή μια φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και να την τροποποιήσει χρησιμοποιώντας τεχνολογία νευρωνικών δικτύων. Το FaceApp pro apk μπορεί να προσθέσει δύο διαφορετικά είδη χαμόγελου στη φωτογραφία σας, να σας γεράσει ή να σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι ή να ανταλλάξετε το φύλο σας. Υπάρχει επίσης ένα φίλτρο που ονομάζεται “Flash”, το οποίο φαίνεται να φωτίζει και να λειαίνει το δέρμα. Η εφαρμογή δεν είναι τέλεια σε καμία περίπτωση. Συχνά προσέθετε περίεργα χρώματα στο δέρμα των ανθρώπων όταν τους έκανε να φαίνονται νεότεροι και η αλλαγή του γυναικείου προσώπου σε αντρικό συχνά απέφερε μερικά πραγματικά τρομακτικά αποτελέσματα.

Kinemaster Pro APK

XRecorder APK

Πληροφορίες αρχείου

Name FaceApp Pro APK
App Size29.7 MB
Current Version4.5.0.1
Last Updated2 days ago
Android Requires7.0+
DeveloperFaceApp Technology Ltd

Κατεβάστε FaceApp Pro APK

Κατεβάστε FaceApp Pro APK

μπορείτε να κατεβάσετε το Κατεβάστε FaceApp Pro APK Από τον σύνδεσμο που δίνεται και να το εγκαταστήσετε απευθείας στη συσκευή σας Android. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει κανένα αρχείο apk στο παρελθόν στο Android smartphone σας, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την παράγραφο του οδηγού εγκατάστασης, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε το face app apk στο smartphone σας Android. Η εγκατάσταση ενός αρχείου apk για το πρώτο χρονόμετρο είναι κάπως δύσκολη αλλά όχι τόσο δύσκολο εάν έχετε εγκαταστήσει ένα αρχείο apk στο παρελθόν, όπως το youtube premium apk ή το fmwhatsapp, τότε θα πρέπει να μπορείτε να εγκαταστήσετε το faceapp pro χωρίς να διαβάσετε τον οδηγό εγκατάστασης, αλλά αν δεν το έχετε κάνει τότε διαβάστε τον τελευταίο οδηγό εγκατάστασης του faceapp pro apk με τη σειρά για να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τις premium λειτουργίες του faceapp!

Κατεβάστε FaceApp Pro APK χαρακτηριστικά

 • Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη με ένα μόνο πάτημα!
 • Προσθέστε όμορφο χαμόγελο
 • Γίνετε νεότεροι ή μεγαλύτεροι
 • Γίνετε πιο ελκυστικοί
 • Μπορείτε να βελτιώσετε τη Selfie σας προσθέτοντας μερικά φίλτρα Cool, Smile
 • Δημιουργήστε ένα χαμόγελο.
 • Πολλά χρωματικά φίλτρα, όμορφος φωτισμός.
 • Αλλαγή φόντου.
 • Μακιγιάζ
 • Μπορείτε να προσθέσετε στο πρόσωπό σας εφέ Younger, Older, Baby
 • Αυτή η εφαρμογή θα λειτουργεί σε Android και IOS και τα δύο

Πώς να εγκαταστήσετε το FaceApp Pro APK;

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας Android
 • Βρείτε την “Ασφάλεια” στις ρυθμίσεις
 • Εκεί αναζητήστε “Άγνωστες πηγές”
 • Απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή άγνωστων πηγών όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης

συμπέρασμα

Λοιπόν, παιδιά, αυτό είναι στο Κατεβάστε FaceApp Pro APK, ελπίζουμε ότι σας άρεσε το άρθρο μας, αν σας άρεσε, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη δημοσίευσή μας όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις επαγγελματικές λειτουργίες του faceapp premium δωρεάν και αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων σχετικά με το faceapp ή οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με οποιαδήποτε εφαρμογή διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο, τότε παρακαλούμε σχολιάστε παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε σε όλους όσο το δυνατόν συντομότερα!

Leave a Comment