Κατεβάστε GBWhatsApp APK (9.29) Για Android

Το Κατεβάστε GBWhatsApp APK έχει γίνει λήψη από περισσότερα από εκατομμύρια άτομα μέχρι τώρα και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς γιατί όχι, όταν έχετε τη δύναμη να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του WhatsApp, επιλέγετε πάντα την καλύτερη έκδοση, σε αυτήν την περίπτωση, την εφαρμογή GBWhatsApp. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε το ίδιο με το κανονικό WhatsApp, αλλά είναι καλύτερο από αυτό. Έχει περισσότερες δυνατότητες και μια αναβαθμισμένη έκδοση που δεν είναι διαθέσιμη στο κανονικό WhatsApp. είναι καλύτερη από άλλες εφαρμογές συνομιλίας, επειδή έχει περισσότερες ξεκλείδωτες λειτουργίες και ελευθερία και μπορείτε να τις εξατομικεύσετε μόνο για εσάς.

Παλαιότερα είχαμε μοιραστεί πολλά φοβερά Ap, όπως install aero και aero WhatsApp, Σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε το GBWA Apk επειδή το GBWA είναι ο βασιλιάς του WhatsApp APK, παρόλο που το FM WhatsApp πιθανότατα θα ξεπεράσει το GBWA από άποψη χρηστών

Το GBWhatsApp APK είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WhatsApp. Έχουν πολλές δυνατότητες που είναι κλειδωμένες στο αρχικό WhatsApp και δίνουν ελευθερία στους ανθρώπους να το χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Το τελευταίο GBWhatsApp APK 9.29 έρχεται με όλες τις νέες δυνατότητες και υποστηρίζει όλες τις συσκευές Android. Έτσι τώρα μπορείτε επιτέλους να απαλλαγείτε από το παλιό WhatsApp και να ξεκινήσετε τη λήψη του GBWA.

WhatsApp Aero APK

FMWhatsApp APK

Πληροφορίες αρχείου

NameGBWhatsApp APK
App Size52.6 MB
Current Version9.29
Last Updated2 days ago
Android Requires5.5 and up
DeveloperAtnfas Hoak

Κατεβάστε GBWhatsApp APK

Telecharger GBWhatsApp APK

Το GBWhatsApp είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για ανταλλαγή μηνυμάτων και συνομιλία. Θα έχετε πολλές επιλογές και λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες σε καμία εφαρμογή συνομιλίας. Το GBWA θα βελτιώσει την εμπειρία σας στο WhatsApp και θα σας επιτρέψει να κάνετε περισσότερα πράγματα με ένα μόνο Κατεβάστε GBWhatsApp APK. Θα λειτουργεί το ίδιο με το κανονικό WhatsApp, αλλά με περισσότερες δυνατότητες όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς WhatsApp στην ίδια συσκευή, μπορείτε να αποκρύψετε την τελευταία εμφάνιση και το μπλε τικ και πολλά άλλα.

Κατεβάστε GBWhatsApp APK Χαρακτηριστικά

Θέματα

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό της εφαρμογής WhatsApp APK APK σχεδόν κάθε mod σας δίνει την επιλογή να αλλάξετε τη διεπαφή του WhatsApp με τη βοήθεια θεμάτων, αλλά το GB WhatsApp παρέχει ένα διαφορετικό θέμα από το άλλο WhatsApp APK. Ναι, καλά ακούσατε, σχεδόν χρησιμοποίησα κάθε WhatsApp APK και έλεγξα όλες τις λειτουργίες θεμάτων APK και βρήκα καταπληκτικά θέματα που είναι καλύτερα από άλλα μοντέλα WhatsApp στο Κατεβάστε GBWhatsApp APK.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Whatsapp είναι ότι δεν έχει πολλές ρυθμίσεις απορρήτου. Ωστόσο, το GBWA σάς επιτρέπει να κλειδώνετε την εφαρμογή χωρίς τη βοήθεια εφαρμογής τρίτων. Επιπλέον, θα μπορείτε να αποκρύψετε τα μπλε τικ, τα γκρι τικ, την κατάσταση σύνδεσης, την κατάσταση πληκτρολόγησης και εγγραφής και ούτω καθεξής.

Απαλλαγείτε από τους περιορισμούς

Το WhatsApp θέτει επίσης κάποιους περιορισμούς στην κοινή χρήση πολυμέσων. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων άνω των 16 MB μέσω WhatsApp. Έτσι, για να καταργήσετε όλους αυτούς τους περιορισμούς και να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, υπάρχουν πολλά WhatsApp APK διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Call Blocker

Η τελευταία έκδοση του Κατεβάστε GBWhatsApp APK φέρνει επίσης ένα φίλτρο κλήσεων το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε ενοχλητικές κλήσεις. Μπορείτε να φιλτράρετε τις επαφές και να τις αποκλείσετε σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Pin Chats

Αυτή είναι η εκπληκτική λειτουργία του Κατεβάστε GBWhatsApp APK που μπορείτε να καρφιτσώσετε απεριόριστες συνομιλίες πολύ εύκολα σε άλλα Mods που δεν μπορείτε να κάνετε αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη και στο επίσημο WhatsApp, αλλά μπορείτε να καρφιτσώσετε μόνο 3 συνομιλίες.

Χαρακτηριστικά ομάδας

Το Κατεβάστε GBWhatsApp APK έρχεται με πολλές δυνατότητες ομάδας. Όπως μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα 256 χρηστών. Επίσης, υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για τους διαχειριστές ομάδων.

Περισσότερα χαρακτηριστικά

 • Απόκρυψη δεύτερου κρότου
 • Διεπαφή χρήστη Hangouts
 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί κάμερας για αποστολή εικόνων HQ
 • Απόκρυψη μπλε κρότωνες
 • Απόκρυψη δεύτερου κρότου
 • Απόκρυψη μπλε μικροφώνου
 • Απόκρυψη πληκτρολόγησης…
 • Ρυθμίστε το όνομά σας στην κύρια οθόνη
 • Νέα εικονίδια κλήσης
 • Προσαρμοσμένη απόκρυψη και προβολή κατάστασης
 • Προστέθηκε η λειτουργία απορρήτου κλήσεων (Επιλέξτε ποιος μπορεί να σας καλέσει)
 • Αλλαγή στυλ κρότωνων και φυσαλίδων
 • Προεπιλεγμένη μπλε διεπαφή
 • Διορθώθηκαν άλλα σφάλματα

Πώς να εγκαταστήσετε το GBWhatsApp APK;

 • Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές στο smartphone Android σας, Για να ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις Android
 • Μόλις μεταβείτε στις ρυθμίσεις αναζητήστε ασφάλεια
 • Μέσα στην ασφάλεια θα δείτε μια επιλογή “Άγνωστες πηγές” απλά ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογήΌπως
 • μπορείτε να δείτε ότι η επιλογή ΗΒ είναι ενεργοποιημένη, πρέπει επίσης να το κάνετεΑφού ενεργοποιήσετε τις
 • Άγνωστες πηγές, απλώς κάντε κλικ στο ληφθέν αρχείο APK, μετά κάντε κλικ στην εγκατάσταση και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα
 • Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά (ανάλογα με την ταχύτητα της συσκευής σας) Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ανοίξτε την και ρυθμίστε τον λογαριασμό σας WhatsApp δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας WhatsApp DP και όλα. Όπως κάνετε στην επίσημη εφαρμογή.

συμπέρασμα

Αυτό αφορούσε το Πώς να εγκαταστήσετε το Κατεβάστε GBWhatsApp APK σε συσκευές Android, Τώρα θα μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το smartphone GBWA APK. Δοκιμάστε το και δείτε αν αποδίδει καλύτερα από το επίσημο WhatsApp ή όχι. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο επαγγελματικό του επίπεδο, εγκαταστήστε το GbWA το συντομότερο. Για μελλοντικές ενημερώσεις GBwhatsapp, προσθέστε αυτή τη σελίδα σελιδοδείκτη, επειδή ενημερώνουμε τακτικά τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όποτε φθάνει από τους επίσημους προγραμματιστές.

Leave a Comment