Κατεβάστε JTWhatsApp APK (9.29) Για Android

Γεια σας αναγνώστες, Θέλετε να μάθετε για αυτήν την εφαρμογή που ονομάζεται JTWhatsApp; Εάν ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος γιατί σήμερα θα παρέχουμε κάθε πληροφορία σχετικά με το JTWhatsApp apk με τον σύνδεσμο λήψης της πιο πρόσφατης έκδοσης του JTwhatsapp. Συνεχίστε να διαβάζετε την ανάρτηση μέχρι το τέλος, ειδικά εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ ξανά αρχείο apk στη συνέχεια, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό εγκατάστασης της εφαρμογής JTWhatsApp.

Το Κατεβάστε JTWhatsApp APK είναι η lite έκδοση της τροποποιημένης έκδοσης Whatsapp, η οποία είναι διαθέσιμη στη ροζ διεπαφή χρήστη (UI). Από κάτω, μπορείτε να βρείτε όμορφα στιγμιότυπα οθόνης αυτής της εφαρμογής, Μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το JTWhatsApp apk στη ροζ λειτουργία, όπως έχουμε παράσχει τα στιγμιότυπα οθόνης αυτής της εφαρμογής. Το JT Whatsapp είναι ένα από τα καλά whatsapp, αλλά κατά τη γνώμη μου το fmwhatsapp και το fouad whatsapp είναι καλύτερα το whatsapp mod από το jt whatsapp app.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του JTWhatsApp είναι ότι διαθέτει μία από τις εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να συνομιλήσετε με τις προσωρινές επαφές χωρίς να τις προσθέσετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο, δεν είναι αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό; Νομίζω ότι το JT WhatsApp είναι πολύ υποτιμημένο το whatsapp APK ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτή η εφαρμογή θα αναπτυχθεί στο μέλλον. Κάντε λήψη του JT WhatsApp apk τώρα, ώστε να μπορείτε να πείτε στο μέλλον ότι ήσασταν ένας από τους πρώτους χρήστες του JT WhatsApp όταν γίνει δημοφιλής όπως το WhatsApp Aero.

Blue WhatsApp APK

YOWhatsApp APK

Πληροφορίες αρχείου

Name JTWhatsApp APK
App Size50.2MB
Current Version9.29
Last Updated2 days ago
Android Requires5.5 and up
DeveloperJim El Rezzi

Κατεβάστε JTWhatsApp APK

Κατεβάστε JTWhatsApp APK

Το Κατεβάστε JTWhatsApp APK είναι μια έκδοση APK της επίσημης εφαρμογής whatsapp που χρησιμοποιείτε από το play store. Πιθανότατα έχετε ακούσει για τα FmWhatsApp & YoWhatsApp, GBWhatsApp αυτές οι εφαρμογές είναι επίσης WhatsApp apk. Το JTWA είναι επίσης ένα apk του επίσημου WhatsApp με καλύτερες δυνατότητες.

Αυτή η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον Jim El Rezzi από το JiApK, τον ίδιο τύπο που έκανε την έκδοση WhatsGold και πολλές άλλες καλές εφαρμογές.

Κατεβάστε JTWhatsApp APK Χαρακτηριστικά

επιλογές θέματος

Αυτή είναι η καλύτερη δυνατότητα του Κατεβάστε JTWhatsApp APK. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας στο WhatsApp όποτε θέλετε. Λαμβάνετε τις καλύτερες προσαρμογές προσαρμογής στο JTwa. Έχει πολλά ενσωματωμένα θέματα & πολλές νέες αφίξεις καθημερινά με ενημερώσεις θεμάτων.

Status Mods

Έρχεται με τις καλύτερες ρυθμίσεις κατάστασης, όπως απόκρυψη στο διαδίκτυο, πληκτρολόγηση, εγγραφή και κατάσταση τελευταίας εμφάνισης. Μπορείτε επίσης να κρύψετε τα μπλε και διπλά τσιμπούρια σας. Κανείς δεν θα μπορεί να δει την κατάστασή σας ότι είστε συνδεδεμένοι ή ότι έχετε δει τελευταία φορά.

Κλείδωμα Mod

Όλοι έχουμε ιδιωτικές συνομιλίες που θέλουμε και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να δει. Υπάρχει λοιπόν ένα ενσωματωμένο mod lock στο jtwa χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να κλειδώσετε το whatsapp σας με pin, κωδικό πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μυστικές συνομιλίες αργά το βράδυ.

Τροποποιήσεις μέσων

Σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία πολυμέσων έως 700 MB, κάτι που είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό. Μπορείτε επίσης να στείλετε εικόνες HD και υψηλής ανάλυσης στο jtwa mod που είναι ένα άλλο θετικό σημείο.

Privacy Mods

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές Κατεβάστε JTWhatsApp APK απορρήτου διαθέσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε τα άτομα που μπορούν να σας καλέσουν, που μπορούν να δουν την κατάστασή σας και που μπορούν να σας στείλουν μήνυμα. Δεν θα ενοχληθείτε ποτέ ξανά ενώ εργάζεστε.

Άλλες δυνατότητες του JTWhatsApp

 • Απόκρυψη κατάστασης ανάγνωσης
 • Απόκρυψη κατάστασης παραλαβής
 • Απόκρυψη κατάστασης αναπαραγωγής
 • Απόκρυψη εγγραφής
 • Απόκρυψη πληκτρολόγησης
 • Προστέθηκαν νέα emojis
 • Αποστολή εικόνων ποιότητας HD
 • Προστέθηκε η επιλογή απόκρυψης συνομιλιών
 • Προστέθηκε το κουμπί Αποθήκευση ιστορίας
 • Μείνετε 24 ώρες online mod
 • Προστέθηκε δυνατότητα αντιγραφής κατάστασης
 • Αλλαγή λειτουργίας εικονιδίου εκκίνησης
 • Προστέθηκε η λειτουργία κλειδώματος WhatsApp
 • Δυνατότητα αντιγραφής κειμένου μηνύματος
 • Αποκλεισμός κλήσεων για συγκεκριμένες επαφές
 • Προστέθηκε υποστήριξη πολλών γλωσσών
 • Πολλά περισσότερα για να ανακαλύψετε μετά την εγκατάσταση

Πώς να εγκαταστήσετε το JTWhatsApp APK;

 • Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές στο smartphone Android σας, Για να ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις Android
 • Μόλις μεταβείτε στις ρυθμίσεις αναζητήστε ασφάλεια
 • Μέσα στην ασφάλεια θα δείτε μια επιλογή “Άγνωστες πηγές” απλά ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή
 • Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης ότι η επιλογή UK είναι ενεργοποιημένη, πρέπει επίσης να το κάνετε αυτό
 • Αφού ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές, απλώς κάντε κλικ στο ληφθέν αρχείο APK, μετά κάντε κλικ στην εγκατάσταση και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά (εξαρτάται από την ταχύτητα της συσκευής σας) Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ανοίξτε την και ρυθμίστε τον λογαριασμό σας στο whatsapp δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας WhatsApp dp και όλα. Όπως κάνετε στην επίσημη εφαρμογή.

Τελικές Λέξεις

Λοιπόν, παιδιά, αυτό είναι όλο για αυτό το άρθρο, ελπίζουμε ότι σας άρεσε η ανάρτησή μας στο Κατεβάστε JTWhatsApp APK, αν το απολαύσατε, τότε παρακαλούμε μοιραστείτε αυτήν τη δημοσίευση όσο το δυνατόν περισσότερο και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με αυτό το mod, τότε σχολιάστε παρακάτω, θα προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό. Συνεχίστε να επισκέπτεστε το AVOID για λήψη των πιο πρόσφατων APK όπως το JT WhatsApp.!

Leave a Comment