Κατεβάστε Nulls Brawl APK (42.356) Για Android

Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες παρέχουν μια εντελώς διαφορετική ευκαιρία σε σύγκριση με τα παιχνίδια ενός παίκτη σε έναν παίκτη. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παιχνίδια με έναν παίκτη εκτός σύνδεσης. Οι παίκτες μπορούν να βιώσουν διαφορετικούς τύπους δεξιοτήτων μάχης και παιχνιδιού που θα τους προετοιμάσουν για μελλοντικές μάχες. Αυτός ο τύπος στρατηγικής παιχνιδιού δεν είναι μόνο χρήσιμος, αλλά και διασκεδαστικός. Μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας που απέχουν πολύ από το σπίτι σας, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεστε από τη συσκευή σας. Θα είστε σε θέση να επινοήσετε πολλαπλές στρατηγικές που θα σας βοηθούσαν σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Το Brawl stars είναι ένα τέτοιο παράδειγμα διαδικτυακού παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Η λήψη του Κατεβάστε Nulls Brawl APK είναι ένας τύπος διακομιστή για brawl stars.

GTA San Andreas APK

GTA 5 APK

Πληροφορίες αρχείου

NameNulls Brawl APK
Android RequirementsAndroid 4.0+
Size100+ MB
Version42.356
Updated2 days ago
DeveloperDaniill Null

Κατεβάστε Nulls Brawl APK

Κατεβάστε Nulls Brawl APK

Η λήψη του Κατεβάστε Nulls Brawl APK θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άπειρους πόρους και τόσα άλλα πράγματα δωρεάν σε αυτόν τον διακομιστή. Ο διακομιστής θα φιλοξενούσε τον χαρακτήρα σας και μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε χωρίς καμία ανησυχία. Το Chromatic και οι θρυλικοί καβγαδόροι είναι πολύ πιο προηγμένοι στο παιχνίδι και με απεριόριστα νομίσματα και skins ξεκλειδωμένα, θα λατρέψετε το παιχνίδι.Οι προγραμματιστές του Clash Of Clans, Supercell έκαναν brawl stars και με αυτό μπορείτε να φανταστείτε τα pixel και τα γραφικά του παιχνιδιού. Το Brawl stars είναι ένα online παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου μπορείτε να επιλέξετε όποιον καβγατζή θέλετε και να το ελέγξετε με ένα παλιό σχολικό joystick. Δεν μπορείτε να χακάρετε τα brawl stars καθώς είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι και δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο λόγω έλλειψης πολύτιμων λίθων ή χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να μεταβείτε στο Nulls Brawl Stars και αν αναζητήσετε τη λήψη Nulls Brawl APK, θα βρείτε αυτόν τον διακομιστή για τη λήψη του παιχνιδιού.

Κατεβάστε τις λειτουργίες Nulls Brawl APK

Απεριόριστοι πόροι

Λήψη Κατεβάστε Nulls Brawl APK για android θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πόρους από το κανονικό παιχνίδι. Στο αρχικό παιχνίδι, υπάρχουν πολύτιμοι λίθοι και νομίσματα που χρησιμοποιούνται ως νομίσματα εντός του παιχνιδιού. Όπως κάθε άλλο παιχνίδι, είναι αρκετά δύσκολο να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους και πρέπει να κοπιάσετε πολύ και για νομίσματα. Οι σύνδεσμοι Nulls Brawl Mediafire θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απεριόριστα νομίσματα και πολύτιμους λίθους, ώστε να αναβαθμίσετε τα brawl stars και να λάβετε κάρτες brawl χωρίς καμία δυσκολία. Ο διακομιστής όχι μόνο θα σας βοηθούσε να αποκτήσετε δωρεάν πόντους ισχύος και άλλα gadget, αλλά θα υπήρχαν και απεριόριστοι πολύτιμοι λίθοι, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Nulls Brawl και να λαμβάνετε εύκολα brawl pass.

Ξεκλείδωτοι όλοι οι χαρακτήρες

Ο ιδιωτικός διακομιστής Κατεβάστε Nulls Brawl APK έχει όλους τους χαρακτήρες ξεκλείδωτους στο παιχνίδι. Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, υπάρχουν παίκτες που κυμαίνονται από Chromatic, θρυλικοί, μυθικοί, επικοί, εξαιρετικά σπάνιοι, σπάνιοι και στη συνέχεια οι trophy road brawlers. Αυτά κυμαίνονται από το ανώτερο επίπεδο ανωτερότητας έως το χαμηλότερο επίπεδο. Για να ξεκλειδώσετε οποιονδήποτε χαρακτήρα, θα πρέπει να λάβετε κάρτες brawl που προέρχονται από το κουτί. Αν δεν διαπρέψετε στο παιχνίδι και έχετε ολοκληρώσει πάνω από 100 επίπεδα, δεν μπορείτε να αποκτήσετε τους χρωματικούς brawlers. Αυτή η νέα ενημέρωση του Nulls Brawl θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο παιχνίδι με ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο που ξεκλειδώνει όλους τους χαρακτήρες.

Αναβάθμιση χαρακτήρων

Το καλύτερο μέρος για το Κατεβάστε Nulls Brawl APK είναι ότι έχετε χαρακτήρες με σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθούν καθώς παίζετε το παιχνίδι. Εφόσον κερδίζετε συγκεκριμένους πόντους εμπειρίας ενώ παίζετε το παιχνίδι, οι πόντοι exp αθροίζονται για να αποκαλύψουν νέα gadget ή κρυφές δυνάμεις. Αυτά τα νέα gadget σας βοηθούν να σκοράρετε και στο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης νέα power ups και κρυφές κινήσεις. Πρέπει να παίξετε μαζί τους μεμονωμένα για περίπου 10 φορές για να αποκτήσετε μία ταχύτητα με την κανονική έκδοση. Αλλά, αν πάτε για λήψη του Nulls Brawl, θα λάβετε όλες τις αναβαθμίσεις σε ένα μικρό κουτί στο κατάστημα.

Ξεκλείδωτη σεζόν 10

Όλη η διαφημιστική εκστρατεία για το Brawl Stars είναι να επιτύχουμε τον κυνόδοντα. Ο Fang είναι ο πρώτος χαρακτήρας που πέτυχε σημαντική ανάπτυξη και η εισαγωγή του κυνόδοντα στη σεζόν 10 κυβερνά τον κόσμο του gaming. Ο Κυνόδοντας υποτίθεται ότι είναι ένας καβγατζής σε χρωματικό επίπεδο με εξαιρετικές δεξιότητες. Ωστόσο, για να μπείτε στη σεζόν 10 των brawl stars, θα πρέπει να ξοδέψετε 169 πετράδια. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι είναι εξαιρετικά σπάνιοι, αλλά στην έκδοση Nulls Brawl για λήψη iOS και στην έκδοση Android, τα έχετε δωρεάν. Μπορείτε ακόμη και να ξεκλειδώσετε κυνόδοντες μόνο στην αρχή του παιχνιδιού.

Απεριόριστα αποκόμματα 

Έτσι, το μόνο πράγμα που έμενε ήταν σκραπ. Σίγουρα, μπορείτε να ενημερώσετε το επίπεδο του παιχνιδιού στο μέγιστο και να αυξήσετε το όριο των χαρακτήρων σας στο καλύτερο, αλλά πρέπει να κάνετε πολύ δρόμο για να φτάσει ο παίκτης στο επίπεδο 10. Δεν είναι εύκολο ακόμα και με τα απεριόριστα πετράδια και νομίσματα. Τα υπολείμματα προσφέρονται μόνο μετά το επίπεδο 10 και για να αναβαθμίσετε τα εργαλεία σας, θα χρειαστείτε αποκόμματα, ανεξάρτητα από τους πολύτιμους λίθους σας. Φυσικά, μπορείτε να τα αγοράσετε και με πολύτιμους λίθους, αλλά το χρονικό όριο είναι υπερβολικό. Σε αυτήν τη νέα ενημέρωση του Nulls Brawl, θα μπορείτε να λαμβάνετε απεριόριστα αποκόμματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μόλις ολοκληρώσετε την αναβάθμιση, με εκκαθάριση κάθε επιπέδου, θα λάβετε περίπου 2000 από κάτι αποκόμματα δωρεάν!

Πώς να εγκαταστήσω το Nulls Brawl APK στο Android;

  • Κατεβάστε το Nulls Brawl APK.
  • Αποθηκεύστε το στο φάκελο “Λήψεις” της συσκευής σας.
  • Ενεργοποιήστε την επιλογή “Άγνωστες πηγές” από τις Ρυθμίσεις Android.
  • Τώρα, κάντε κλικ στο αρχείο APK Nulls Brawl και πατήστε Εγκατάσταση.
  • Περιμένετε να εγκατασταθεί το παιχνίδι και απολαύστε να το παίξετε.

Τελικές Λέξεις

Το Κατεβάστε Nulls Brawl APK είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Έχει μεταγλωττιστεί ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Supercell και το gameplay προσφέρει πολλά. Ωστόσο, ο μόχθος και η ποσότητα της δουλειάς που πρέπει να κάνετε για μόλις 10 πολύτιμους λίθους είναι πραγματικά πάρα πολύ. Η λήψη του Nulls Brawl θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άπειρους πόρους και τόσα άλλα πράγματα δωρεάν σε αυτόν τον διακομιστή. Ο διακομιστής θα φιλοξενούσε τον χαρακτήρα σας και μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε χωρίς καμία ανησυχία. Το Chromatic και οι θρυλικοί καβγαδόροι είναι πολύ πιο προηγμένοι στο παιχνίδι και με απεριόριστα νομίσματα και skins ξεκλειδωμένα, θα λατρέψετε το παιχνίδι.

Leave a Comment