Κατεβάστε PictureThis APK (3.24) Για Android

Αν είστε λάτρης των φυτών, θα σας ελκύουν αμέσως φυτά διαφορετικών ειδών όταν τα βλέπετε οπουδήποτε. Θα θέλατε να μάθετε το όνομα των νέων φυτών που συναντάτε και εκεί είναι χρήσιμη η εφαρμογή Κατεβάστε PictureThis APK. PictureΑυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να αναγνωρίζετε φυτά από τις φωτογραφίες που τραβάτε με την κάμερα του τηλεφώνου σας.
Picture Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει 17.000 φυτά αμέσως, και η βάση δεδομένων συνεχίζει να επεκτείνεται και να ενημερώνεται. Η ακρίβεια της αναγνώρισης των φυτών είναι σχεδόν 98%, και ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Όχι μόνο προσδιορίζοντας το όνομα του φυτού, η εφαρμογή σάς παρέχει όλες τις βασικές λεπτομέρειες του φυτού που πρέπει να γνωρίζετε.

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει ένα premium σχέδιο μέσω του οποίου μπορείτε να λάβετε συμβουλές φροντίδας φυτών και να αναγνωρίσετε τοξικά και επικίνδυνα φυτά. Μπορείτε επίσης να ορίσετε υπενθυμίσεις φροντίδας καθώς και να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή για να παρακολουθείτε διαφορετικά φυτά. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από προτάσεις από την κηπουρική για καλύτερη κηπουρική. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το PictureThis Apk και θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα εάν αξίζει να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Kinemaster Pro APK

PicsArt APK

Πληροφορίες αρχείου

NamePictureThis APK
App Size77.6 MB
Current Version3.24
Last Updated2 days ago
Andeoid Requires5.0+
DeveloperGlority LLC

Κατεβάστε PictureThis APK

Κατεβάστε PictureThis APK

PictureΑυτή είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης φυτών που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των φυτών και των κήπων. Μπορείτε να αναγνωρίσετε οποιοδήποτε φυτό συναντήσετε απλά τραβώντας τις φωτογραφίες του μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίζει τα φυτά με ακρίβεια. Μαζί με το όνομα του φυτού, θα λάβετε σημαντικές λεπτομέρειες για το φυτό ξεκινώντας από την κατηγορία των φυτών μέχρι το ύψος και το πλάτος που μεγαλώνει συνήθως.

Με το Κατεβάστε PictureThis APK, λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες που έχετε στο premium πρόγραμμα του. Επομένως, μπορείτε να λάβετε όλες τις συμβουλές φροντίδας για οποιοδήποτε φυτό που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Επιπλέον, μπορείτε να αναγνωρίσετε οποιαδήποτε αναπτυσσόμενη ασθένεια σε οποιοδήποτε φυτό και να λάβετε προτάσεις από ειδικούς για να θεραπεύσετε το φυτό. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ενεργή κοινότητα λάτρεις των φυτών για ανταλλαγή γνώσεων.

Κατεβάστε PictureThis APK χαρακτηριστικά

Άμεση αναγνώριση

Κατεβάστε PictureThis APK μπορεί να αναγνωρίσει σχεδόν οποιοδήποτε φυτό του οποίου τραβάτε μια φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου σας μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την ακριβή αναγνώριση του φυτού. Δείχνει το όνομα του φυτού μαζί με την επιστημονική ονομασία. Όχι μόνο φυτά, μπορεί να αναγνωρίσει λουλούδια, θάμνους, δέντρα και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή διαθέτει μια ευρεία συλλογή 17.000 φυτών στη βάση δεδομένων της και η βάση δεδομένων της συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

Λεπτομέρειες φυτών

PictureΑυτή η εφαρμογή σάς δείχνει όλες τις βασικές λεπτομέρειες του φυτού μετά την αναγνώρισή του. Τέτοιες πληροφορίες είναι χρήσιμες για τη λεπτομερή γνώση του φυτού και για να αποφασίσετε εάν το φυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κηπουρική. Μπορείτε να καταλάβετε πόσο μακρύ και φαρδύ μπορεί να αναπτυχθεί ένα φυτό και σε ποια κατηγορία φυτών ανήκει. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε διαφορετικά φυτά με πλήρεις λεπτομέρειες που έχουν μεταφέρει οι χρήστες της εφαρμογής PictureThis σε όλο τον κόσμο.

Λάβετε συμβουλές φροντίδας

Κατεβάστε PictureThis APK η εφαρμογή σάς παρέχει διάφορες συμβουλές για τη φροντίδα των φυτών που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τους κηπουρούς. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει εάν το φυτό σας είναι τοξικό και επικίνδυνο και εάν πρέπει να μείνετε μακριά από αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να διαγνώσετε οποιοδήποτε φυτό με μια συγκεκριμένη ασθένεια και να λάβετε συμβουλές φροντίδας από ειδικούς για να το φέρετε σε κανονική κατάσταση υγείας.

Ορίστε υπενθυμίσεις

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίζετε υπενθυμίσεις όπως η ώρα να ποτίζετε τα φυτά σας και να προσθέτετε λιπάσματα στα φυτά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους κηπουρούς, ώστε τα φυτά να μην παραμελούνται. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα φυτά της συλλογής σας.

Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή φυτών στην εφαρμογή και αυτό είναι χρήσιμο αν είστε άπληστος φωτογράφος. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική συλλογή από μοναδικά φυτά και άλλοι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν εσάς και τη συλλογή σας και να αναπτύξουν την κοινότητα των λάτρεις των φυτών.

Διαισθητική διεπαφή χρήστη

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι διαισθητική και απλή στη χρήση. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στη ζωντανή κοινότητα για να λάβετε ενθάρρυνση και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συλλογές φυτών άλλων χρηστών.

συμπέρασμα

Εάν είστε λάτρης των φυτών, δεν μπορείτε παρά να εγκαταστήσετε την εφαρμογή PictureThis. Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή από το Κατεβάστε PictureThis APK, λαμβάνετε τα προνόμια της premium συνδρομής. Μπορείτε επίσης να λάβετε προτάσεις από ειδικούς κηπουρικής για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να φροντίσετε σωστά τα φυτά στον κήπο σας. Είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε για να αναγνωρίζετε κάθε φυτό που συναντάτε στο δρόμο σας.

Leave a Comment