Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK (1.039.07) Για Android

Το Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK είναι ένα βιντεοπαιχνίδι και παίζεται από πολλά παιδιά αυτές τις μέρες. Αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε ή να σκεφτείτε αν το παιδί σας θα πρέπει να παίζει το σχολικό προσομοιωτή SAKURA δεν είναι ένας βίαιος σκοπευτής που θα κάνει στα μικρά σας εφιάλτες. Δεν είναι γεμάτο αποκρουστική γλώσσα ή σκανδαλώδη γραφικά.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις του SAKURA School Simulator apk που μπορείτε να παίξετε στο Android. Κάθε ένα λειτουργεί ξεχωριστά και δεν είναι συμβατό μεταξύ τους. Το ένα παίζεται online μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού και το άλλο είναι εκτός σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο δεν απαιτούν καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν θέλετε να παίξετε μια έκδοση εκτός σύνδεσης, πρέπει να τη λάβετε από μια εξωτερική πηγή, όπως από οποιονδήποτε αξιόπιστο ιστότοπο ή από ένα κατάστημα εφαρμογών, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά.

Apex Legends Mobile APK

Dragon City APK

Πληροφορίες αρχείου

NameSAKURA School Simulator APK
Version1.039.07
Last updated2 days ago
Size178M
Requires Android6.0 and up
DeveloperGarusoft Development Inc.

Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK

Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK

Το SAKURA School Simulator σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο που είναι τόσο ανοιχτός όσο θέλετε. Κάθε χαρακτήρας είναι πολύ λεπτομερής και έχει το δικό του έδαφος. Με άλλους παίκτες, μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά μέρη. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε άλλη διάσταση όταν παίζετε με άλλους παίκτες.Το Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης από την Garusoft Development Inc. και έχει ληφθεί πάνω από 5.000.000 φορές στο Google Play Store παγκοσμίως. Λόγω του ιδιόρρυθμου παιχνιδιού, των ρεαλιστικών γραφικών και των παράξενων σκηνών, αυτό το φαινομενικά απλό σχολικό παιχνίδι έχει τώρα τεράστια επιτυχία. Όλοι θέλουν να παίζουν παιχνίδια γυμνασίου σε έναν εικονικό κόσμο. Μπορεί να είσαι κι εσύ περίεργος! Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτό το παιχνίδι, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μέχρι το τέλος.

Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK Χαρακτηριστικά

  • 4 χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής
  • Γραφικά υψηλής ποιότητας
  • Ατελείωτο παιχνίδι
  • Επιλογές
  • Προσαρμογή
  • Απλοί έλεγχοι

Πώς να εγκαταστήσετε το Sakura School Simulator APK;

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις λήψεις από το Chrome ή το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης και κατεβάστε την εφαρμογή.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει OK για την προτροπή.
  • Φροντίστε να ενεργοποιήσετε τις άγνωστες πηγές!

Τελικές Λέξεις

Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάρτησή μας για Κατεβάστε SAKURA School Simulator APK . Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή μέσω ενός σχολίου παρακάτω και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο στους φίλους σας και ρίξτε μια ματιά στην αρχική μας σελίδα για να αποκτήσετε περισσότερες εκπληκτικές εφαρμογές Android!

Leave a Comment