Κατεβάστε Sticker.ly APK (1.19.7) Για Android

Είστε κάποιος που του αρέσει να χρησιμοποιεί αυτοκόλλητα για να απαντά στις συνομιλίες; Το WhatsApp και το Telegram είναι οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Και οι δύο εφαρμογές συνοδεύονται από μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων, αλλά υπάρχουν περιορισμένα αυτοκόλλητα διαθέσιμα για όσους αγαπούν τα αυτοκόλλητα. Εκεί είναι χρήσιμο το Κατεβάστε Sticker.ly APK. Το πιο φανταστικό χαρακτηριστικό του Stickerly APK είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα από τις φωτογραφίες σας. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το Stickerly APK και τις δυνατότητές του και θα καταλήξει στο συμπέρασμα εάν αξίζει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Το Stickerly έχει εκατομμύρια αυτοκόλλητα διαφορετικών κατηγοριών που οι χρήστες μπορούν να εισαγάγουν και να χρησιμοποιήσουν στις συνομιλίες WhatsApp και Telegram. Αυτά τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Κατάσταση, όχι μόνο σε συνομιλίες, και σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή με τις μοναδικές συλλογές αυτοκόλλητων από το Stickerly.

Truck Simulator USA APK

PicsArt APK

Πληροφορίες αρχείου

NameSticker.ly APK
App Size40.6 MB
Current Version1.19.7
Last Updated2 days ago
Android Requires5.0 and up
DeveloperSNOW, Inc.

Κατεβάστε Sticker.ly APK

Κατεβάστε Sticker.ly APK

Το Stickerly είναι μια εφαρμογή δημιουργίας αυτοκόλλητων όπου μπορείτε να επιλέξετε από εκατομμύρια αυτοκόλλητα και να δημιουργήσετε τα αυτοκόλλητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αυτοκόλλητα σε συνομιλίες και ιστορίες σε πλατφόρμες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Η τεχνολογία Auto Cut της εφαρμογής σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα από τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να εξαγάγετε άμεσα τα στατικά και κινούμενα αυτοκόλλητα από το Stickerly στο WhatsApp και στο Telegram. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τα πακέτα αυτοκόλλητων με τους φίλους σας από τους συνδέσμους που δημιουργούνται. Υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκόλλητα σε διάφορες κατηγορίες για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

Το Κατεβάστε Sticker.ly APK σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα αυτοκόλλητα χωρίς υδατογράφημα. Επιπλέον, δεν θα υπάρχουν ενοχλητικές διατάξεις διαφημίσεων στην εφαρμογή όταν την εγκαταστήσετε μέσω του Sticker.ly APK.

Κατεβάστε Sticker.ly APK χαρακτηριστικά

Εκατομμύρια αυτοκόλλητα

Υπάρχουν ήδη εκατομμύρια αυτοκόλλητα διαθέσιμα στο Κατεβάστε Sticker.ly APK που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως. Αυτά τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνομιλίες και κατάσταση. Υπάρχουν στατικά και κινούμενα αυτοκόλλητα για να τραβούν την προσοχή όλων όπου κι αν τα τοποθετήσετε. Πάνω από 50.000 στατικά αυτοκόλλητα και χιλιάδες κινούμενα αυτοκόλλητα για την κατάσταση του βίντεο.

Διαφορετικές Κατηγορίες

Υπάρχουν διάφορα αυτοκόλλητα διαθέσιμα για να διαλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Κάθε κατηγορία αυτοκόλλητων είναι διαθέσιμη, από anime, μιμίδια, μοντέλα, διασημότητες, σόου και ζώα. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή ενότητα Τάσεις όπου είναι διαθέσιμα τα δημοφιλή αυτοκόλλητα. Θα βρείτε επίσης μια διαφορετική ενότητα αυτοκόλλητων για την Κατάσταση.

Δημιουργία αυτοκόλλητων

Το καλύτερο μέρος του Sticker.ly είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτοκόλλητα που μπορούν να μοιάζουν με το avatar σας. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιεί την τεχνολογία Auto Cut για να μετατρέπει άμεσα τις φωτογραφίες σας σε αυτοκόλλητα. Φυσικά, ένα εξατομικευμένο πακέτο αυτοκόλλητων που περιέχει το avatar σας θα ξεχωρίζει στις συνομιλίες και τις καταστάσεις. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να αλλάξετε τη γωνία και να προσαρμόσετε θετικά μετά την αυτόματη μετατροπή.

Εξαγωγή αυτοκόλλητων

Μπορείτε να εξαγάγετε την τεράστια συλλογή αυτοκόλλητων από το Κατεβάστε Sticker.ly APK σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Επί του παρόντος, το Sticker.ly υποστηρίζει την εξαγωγή σε WhatsApp και Telegram. Περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πιθανό να είναι συμβατές λόγω της δημοτικότητας των αυτοκόλλητων και του Stickerly.

Κοινή χρήση αυτοκόλλητων

Μην κάνετε λάθος ότι όταν μοιράζεστε μοναδικά κινούμενα αυτοκόλλητα από το Sticker.ly σε συνομιλίες και καταστάσεις WhatsApp και Telegram, οι φίλοι σας θα σας ρωτήσουν για ποια αυτοκόλλητα είναι. Εκεί μπορείτε να μοιραστείτε πακέτα αυτοκόλλητων με τους φίλους σας μέσω προσαρμοσμένων συνδέσμων, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και αυτοί.

Ακολουθήστε τους δημιουργούς αυτοκόλλητων

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σετ αυτοκόλλητων και να τα κάνετε διαθέσιμα σε άλλους. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ακολουθήσετε τους άλλους δημιουργούς αυτοκόλλητων και να ελέγξετε τα αυτοκόλλητα που δημοσιοποιούν. Ως εκ τούτου, λειτουργεί ως πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των δημιουργών αυτοκόλλητων.

Χωρίς υδατογράφημα ή διαφημίσεις

Όταν χρησιμοποιείτε το Κατεβάστε Sticker.ly APK, δεν θα υπάρχει κανένα υδατογράφημα στα αυτοκόλλητα που εξάγετε στο WhatsApp και στο Telegram. Επιπλέον, δεν πρόκειται να υπάρχουν διατάξεις διαφημίσεων στην εφαρμογή. Επομένως, θα λάβετε όλα τα προνόμια της premium έκδοσης του Sticker.ly ap.

συμπέρασμα

Το Sticker.ly είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχουν όλοι όσοι συνομιλούν τακτικά και ανεβάζουν ενημερώσεις κατάστασης στο WhatsApp και στο Telegram. Εκατομμύρια αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές κατηγορίες και μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα. Τα αυτοκόλλητα βίντεο για καταστάσεις θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα θα τραβήξουν την προσοχή όλων στις συνομιλίες. Επομένως, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Κατεβάστε Sticker.ly APK αμέσως.

Leave a Comment