Κατεβάστε WhatsApp Aero APK (9.29) Για Android

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Κατεβάστε WhatsApp Aero APK από αυτήν την ανάρτηση. Εάν διαθέτετε μια συσκευή smartphone, τότε μπορεί να χρησιμοποιείτε το WhatsApp σε αυτήν. Για να αποκτήσετε περισσότερες δυνατότητες στο WhatsApp σας, χρησιμοποιούμε το WhatsApp Aero APK. Αυτό το APK έχει δημιουργηθεί από τρίτους προγραμματιστές για να παρέχει επιπλέον λειτουργίες, όπως απόκρυψη της κατάστασης στο διαδίκτυο, αποκλεισμό κλήσεων, λειτουργία DND, υποστήριξη θεμάτων.

Αυτό το APK είναι γεμάτο με μερικά εξαιρετικά τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που όχι μόνο είναι σπάνια, αλλά είναι επίσης αρκετά δύσκολο να μεταγλωττιστούν σε μία μόνο εφαρμογή. Είναι σαν το WhatsApp στα στεροειδή. Το Whatsapp Aero έχει αναπτυχθεί από τον Bozkurt Hazzar, τα οποία είναι στην αγορά εδώ και λίγο καιρό και είναι δημοφιλή για να δημιουργήσουν το πιο φιλικό προς τον χρήστη APK. Το APK τους εστιάζει στη βελτίωση των δυνατοτήτων ανταλλαγής μηνυμάτων, ενώ προσθέτει πρόσθετες λειτουργίες στην προεπιλεγμένη εφαρμογή. Οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν μια χαρά χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη έκδοση του WhatsApp και αυτό είναι λογικό. Αλλά οι ισχυροί χρήστες μπορεί να είναι καλύτερα με κάτι πιο επαναπροσδιοριζόμενο όπως το WhatsApp Aero Apk.

Subway Princess Runner APK

ZEPETO APK

Πληροφορίες αρχείου

NameWhatsApp Aero APK
App Size52.7 MB
Current Version9.29
Last Updated2 days ago
Requires Android5.0 and up
DeveloperBozkurt Hazzar

Κατεβάστε WhatsApp Aero APK

Κατεβάστε WhatsApp Aero APK

Μετά από μια αξιόλογη έρευνα και εξονυχιστική εξέταση, συλλέξαμε σημαντικά δεδομένα σχετικά με αυτό το WA APK και εντυπωσιαστήκαμε τουλάχιστον να πούμε συνειδητοποιώντας τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του mod. Λίγα από τα μέλη του προσωπικού μας χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή Κατεβάστε WhatsApp Aero APK τους τελευταίους 6 μήνες και όλοι έχουν εκφράσει κυρίως θετικά σχόλια σχετικά με τη ροή εργασιών της. Το Aero WhatsApp γίνεται διάσημο επειδή παρέχει πολλά πολύχρωμα φανταστικά θέματα και πολύ περισσότερες δυνατότητες όπως αλλαγή θέματος. Θα σας πω τα πάντα για αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτήν την ανάρτηση.

Η τελευταία έκδοση του WhatsApp Aero έχει προστεθεί εδώ, παρέχουμε μόνο το επίσημο apk WhatsApp Aero.

Κατεβάστε WhatsApp Aero APK Χαρακτηριστικά

 • Ο Τούρκος προγραμματιστής Bozkurt πρόσθεσε περισσότερα θέματα στην έκδοση του FoudMakdad και στο YoWhatsApp. Τώρα, έχετε την επιλογή από χιλιάδες θέματα
 • Anti Ban
 • Χρησιμοποιήστε πολλαπλά WhatsApp
 • Κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Λειτουργία αεροπλάνου, με την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας Το Διαδίκτυό σας θα λειτουργεί τέλεια και μπορείτε εύκολα να σερφάρετε σε άλλους ιστότοπους και επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλες τις άλλες εφαρμογές χωρίς προβλήματα
 • Και πολλά άλλα εγκαταστήστε το aero Whatsapp και ανακαλύψτε μόνοι σας όλες τις δυνατότητες.

Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp Aero APK;

 • Πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις “Άγνωστες πηγές” στο τηλέφωνό σας Android.
 • Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μετά κάντε κλικ στην ασφάλεια.
 • Μέσα στην επιλογή ασφαλείας θα λάβετε μια επιλογή άγνωστων πηγών. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ ξανά ένα αρχείο apk στο android σας, τότε αυτή η επιλογή πρέπει να είναι απενεργοποιημένη, βεβαιωθείτε ότι την έχετε ενεργοποιήσει.
 • Τώρα πατήστε στο αρχείο apk λήψης του whatsapp aero και μετά κάντε κλικ στην εγκατάσταση
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εγκατασταθεί και θα σας ζητήσει τον αριθμό του κινητού σας, Απλώς βάλτε τον αριθμό σας όπως κάνετε στο επίσημο Whatsapp
 • Τώρα επαληθεύστε τον αριθμό του κινητού σας από την κορυφή
 • Τώρα ορίστε το DP και την κατάστασή σας

συμπέρασμα

Λοιπόν, παιδιά, αυτό είναι όλο στο Κατεβάστε WhatsApp Aero APK λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης για android, Ελπίζουμε ότι μπορέσατε να κατεβάσετε αυτό το καταπληκτικό WhatsApp apk εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων, τότε μη διστάσετε να με ρωτήσετε στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω ! Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους σας το συντομότερο δυνατό!

Leave a Comment