Κατεβάστε XRecorder APK (2.3.0.2) Για Android

Θέλετε να εγγράψετε την οθόνη του smartphone σας, να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης υψηλής ποιότητας ή να εγγράψετε μια κάμερα προσώπου χωρίς υδατογράφημα Το Κατεβάστε XRecorder APK θα σας βοηθήσει με αυτό! Υπάρχουν πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα άλλο apk εγγραφής οθόνης.

Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί γενικά για παίκτες και χρήστες YouTube που κάνουν ζωντανή ροή βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το Xrecorder με υψηλή ανάλυση και να τα μοιραστείτε απευθείας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Youtube Vanced APK

Kinemaster Pro APK

Πληροφορίες αρχείου

Name XRecorder APK
App Size38.9 MB
Current Version2.3.0.2
Last Updated2 days ago
Android Requires5.0+
DeveloperInShot Inc.

Κατεβάστε XRecorder APK

Κατεβάστε XRecorder APK

Η εφαρμογή Xrecorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης all-in-one για κινητά που όχι μόνο καταγράφει οθόνες, αλλά λαμβάνει και στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανή κάμερα. Με την έκδοση Modded, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το υδατογράφημα και δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας για να κατεβάσετε το Κατεβάστε XRecorder APK.

Κατεβάστε XRecorder APK χαρακτηριστικά

Εγγράψτε βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς υδατογράφημα

Το υδατογράφημα κάνει το βίντεο να φαίνεται ερασιτεχνικό και πάντα τραβάει την περιττή προσοχή των θεατών. Αλλά τώρα, με το Κατεβάστε XRecorder APK δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το υδατογράφημα.

Εγγραφή εσωτερικού και εξωτερικού ήχου κατά την εγγραφή οθόνης

Γενικά Οι συσκευές εγγραφής βίντεο καταγράφουν μόνο εξωτερικό ήχο, ενώ οι συσκευές εγγραφής οθόνης κινητών καταγράφουν μόνο εσωτερικό ήχο. Ωστόσο, το Xrecorder σάς βοηθά να εγγράψετε τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό ήχο σε ποιότητα ήχου HD.

Γράψτε ή σχεδιάστε οτιδήποτε με το εργαλείο πινέλου

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επεξηγητικό βίντεο ή θέλετε να γράψετε κάτι στην οθόνη σας κατά την εγγραφή, είναι πλέον δυνατό με την εφαρμογή Xrecorder.

Αποθηκεύστε τις εγγραφές σας σε διάφορες αναλύσεις

Στο Κατεβάστε XRecorder APK, μπορείτε να κάνετε λήψη ή αποθήκευση βίντεο από ανάλυση 240p έως 1440p. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το είδος της ποιότητας που θέλετε να διατηρήσετε το βίντεό σας, π.χ. Υψηλή, μεσαία ή χαμηλή.

Οι εύχρηστες πλωτές καρτέλες σάς βοηθούν να έχετε αποτελεσματική πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία

Οι πλωτές καρτέλες έρχονται πολύ βολικές κατά την εγγραφή βίντεο, καθώς μπορείτε εύκολα να κάνετε παύση, να συνεχίσετε ή να αποθηκεύσετε απευθείας από τις καρτέλες. Κάνει την εμπειρία εγγραφής οθόνης σας υπέροχη.

Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με ένα κλικ

Σχεδόν κάθε smartphone διαθέτει επιλογή στιγμιότυπου οθόνης και συντόμευση για αυτό. Αλλά αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης δεν είναι σχεδόν HD και οι εικόνες γίνονται ασαφείς κατά το ζουμ. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται εύκολα με την εφαρμογή Xrecorder . Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να λάβετε το υψηλής ποιότητας στιγμιότυπο οθόνης σας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Χρησιμοποιήστε χρονικές σημάνσεις για να εγγράψετε τα βίντεό σας με αντίστροφη μέτρηση

Το χρονόμετρο στην κάμερα και το βίντεο είναι αρκετά τυπικό, αλλά το Xrecorder είναι η πρώτη εφαρμογή εγγραφής οθόνης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χρονικές σημάνσεις. Αυτή η λειτουργία είναι Icing on the cake για live streaming βίντεο και παίκτες.

Επιτρέψτε στη λειτουργία Facecam να εγγράφει τον εαυτό σας κατά την εγγραφή οθόνης

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές εγγραφής οθόνης. Ακόμη και ορισμένα smartphone το έχουν ως νέα δυνατότητα, αλλά μια κάμερα προσώπου με εγγραφή οθόνης είναι κάτι που δεν ήταν διαθέσιμο σε εφαρμογές για κινητά. Σήμερα, σχεδόν κάθε παίκτης ή YouTuber χρησιμοποιεί μια κάμερα προσώπου κατά την εγγραφή της οθόνης και την εμφάνιση του στην οθόνη ταυτόχρονα.

Εγγραφή βίντεο χωρίς χρονικό περιορισμό

Δεν υπάρχει όριο χρόνου ή μεγέθους εγγραφής στο apk του Xrecorder. Εκτός εάν και έως ότου η κινητή συσκευή σας έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσει αυτό το βίντεο, μπορεί να το εγγράψει χωρίς κανένα όριο.

Επεξεργαστείτε βίντεο και φωτογραφίες ομαλά

Το Xrecorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής και επεξεργασίας οθόνης όλα σε ένα. Αυτή η εφαρμογή όχι μόνο καταγράφει αλλά και επεξεργάζεται τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Μπορείτε να συγχωνεύσετε βίντεο, να προσθέσετε ήχο σε βίντεο ή φωτογραφία, να αλλάξετε την ταχύτητα του βίντεο, να προσθέσετε κείμενα και αυτοκόλλητα και να χρησιμοποιήσετε ποικιλία φίλτρων για να κάνετε το βίντεο ή τη φωτογραφία σας να φαίνεται εξαιρετικό.

συμπέρασμα

Αποκτήστε την καλύτερη εμπειρία εγγραφής οθόνης με μια ζωντανή κάμερα προσώπου και ένα εύχρηστο δωρεάν εργαλείο βούρτσας για να γράψετε οτιδήποτε στην οθόνη. Αυτό σας δίνει τη συσκευή εγγραφής οθόνης powerpack premium δωρεάν. Το Κατεβάστε XRecorder APK έχει όλες τις δυνατότητες ξεκλείδωτες και δεν έχει επίσης υδατογράφημα. Διασκεδάστε ηχογραφώντας με την εφαρμογή Xrecorder.

Leave a Comment