Κατεβάστε YOWhatsApp APK (9.29) Για Android

Κατεβάστε YOWhatsApp APK Λήψη YoWhatsApp Apk του Yosef Al Basha: Σήμερα θα μοιραστούμε ένα mod WhatsApp που ονομάζεται YoWhatsApp APK, το YoWA Apk είναι μια τροποποιημένη έκδοση του επίσημου WhatsApp με πολλές βελτιωμένες λειτουργίες, όπως ακριβώς το πώς τα FM WhatsApp και GB WhatsApp τροποποιούν την έκδοση του επίσημο WhatsApp. Το YoWA είναι επίσης ένα δημοφιλές Whatsapp mod apk που χρησιμοποιείται και λατρεύεται από εκατομμύρια χρήστες Android. Εάν διαθέτετε μια συσκευή Android και έχετε βαρεθεί να φαίνεται το βαρετό UI του λογαριασμού σας WhatsApp, τότε μην ανησυχείτε, το YoWhatsApp έχει πολλές συλλογές θεμάτων, μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε το θέμα και τις γραμματοσειρές ολόκληρου του λογαριασμού WhatsApp μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις, θα προσθέσουμε επίσης YoWhatsApp στιγμιότυπα οθόνης, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Blue WhatsApp APK

GBWhatsApp APK

Πληροφορίες αρχείου

NameYOWhatsApp APK
App Size52.6 MB
Current Version9.29
Last Updated2 days ago
Android Requires5.0 and up
DeveloperFouad Mokdad

Κατεβάστε YOWhatsApp APK

Κατεβάστε YOWhatsApp APK

Το WhatsApp APK έχει τη δυνατότητα να κρύβει την τελευταία σας εμφάνιση, μπλε τικ, δεύτερο τικ και πολλά άλλα που θα λατρέψετε πολύ. Αυτό το  (Yo WhatsApp Apk) αναπτύχθηκε από τον Fouad-Mokdad (Ο προηγούμενος προγραμματιστής “YoWhatsApp Yousef Al-Basha” σταμάτησε το έργο YoWA) Αλλά μην ανησυχείτε, προσθέσαμε το YoWhatsApp By Fouad Mokdad που είναι το ίδιο και καλύτερο. Σε αυτό το σεμινάριο, σας παρέχουμε τον άμεσο σύνδεσμο προς την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τα αρχεία απευθείας και χωρίς σφάλματα και προβλήματα. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους έχουν τις διαφημίσεις και άλλα πράγματα που μερικές φορές είναι πραγματικά εκνευριστικά και εξαιτίας αυτού, δεν βρίσκουμε έναν κατάλληλο σύνδεσμο προς τα αρχεία. Αλλά μην ανησυχείτε, θα σας δώσουμε τον επίσημο σύνδεσμο apk αρχείου Κατεβάστε YOWhatsApp APK απευθείας λήψης χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας. διαβάστε προσεκτικά το άρθρο μας.

Κατεβάστε YOWhatsApp APK Χαρακτηριστικά

Λειτουργία πτήσης (DND)

Η λειτουργία αεροπλάνου είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Κατεβάστε YOWhatsApp APK Λατρεύω αυτή τη λειτουργία, αν δεν ξέρετε τι κάνει αυτή η δυνατότητα, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω με απλά λόγια Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα το WhatsApp σας δεν θα χρησιμοποιηθεί στο παρασκήνιο, ας υποθέσουμε ότι κάποιος σας στέλνει ένα μήνυμα στο WhatsApp και εσείς απολαμβάνετε να παρακολουθείτε βίντεο στο youtube και το μήνυμα που σας στέλνει ενώ το απολαμβάνετε θα ήταν ενοχλητικό σωστά; Αλλά αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πτήσης στο yo Whatsapp WhatsApp δεν θα χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυό σας, δεν θα λάβετε ποτέ κανένα μήνυμα ενώ η λειτουργία πτήσης σας είναι ενεργοποιημένη στο Yo WA.

επιλογές θέματος

Οι επιλογές θεμάτων είναι τεράστιες και προσφέρουν ατελείωτες ποικιλίες. Το εσωτερικό κατάστημα θεμάτων παρέχει εκατοντάδες προεπιλογές και μια ατελείωτη σειρά προσαρμοσμένων θεμάτων. Συνολικά, η προσαρμογή είναι πολύ μοναδική και προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο να κάνετε δικό σας τον πίνακα ελέγχου WhatsApp. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού υλικού. Αυτό του δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το παλιομοδίτικο clip art και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο αρχικό WhatsApp.

Status Mods

Χρησιμοποιώντας το Κατεβάστε YOWhatsApp APK, μπορείτε πολύ εύκολα να αποκρύψετε την κατάστασή σας στο διαδίκτυο, την πληκτρολόγηση, την εγγραφή και την τελευταία σας εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να κρύψετε τα μπλε και διπλά τσιμπούρια σας. Κανείς δεν θα μπορεί να δει την κατάστασή σας ότι είστε συνδεδεμένοι ή ότι έχετε δει τελευταία φορά. Δεν είναι ωραίο;

Λειτουργία κλειδώματος

Στο WhatsApp messenger έχουμε κάποιες ιδιωτικές συνομιλίες τις οποίες δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να δει, όπως οικογενειακές συνομιλίες όπου υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα, όπως οικογενειακές φωτογραφίες ή ίσως σημαντικά έγγραφα PDF. Έτσι, κατά τύχη, αν κάποιος θείος ή θεία πάρει το smartphone σας, μπορεί να προσπαθήσει να κατασκοπεύσει Η συνομιλία σας στο whatsapp, αλλά μην ανησυχείτε στο apk yowhatsapp, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε ολόκληρο το whatsapp σας με δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο, κωδικό πρόσβασης, κωδικό πρόσβασης ή ξεκλείδωμα προσώπου. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, οι ιδιωτικές συνομιλίες σας στο whatsapp θα είναι ασφαλείς από όσους προσπαθούν να κατασκοπεύσουν το smartphone σας Android.

Τροποποιήσεις μέσων

Το Κατεβάστε YOWhatsApp APK Latest επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν υψηλής ποιότητας εικόνες Full HD, gif και βίντεο, η εφαρμογή Yo WhatsApp δεν θα μειώσει την ποιότητα των εικόνων και των βίντεο που στέλνετε στους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε βίντεο και φωτογραφίες από μέγεθος μεγαλύτερο από 700MB. Επί του παρόντος, οι προγραμματιστές εργάζονται σε μια ενημέρωση που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν αρχεία έως και 2 Gigabyte. Αυτά είναι πολύ καλά νέα για εκείνους τους ισχυρούς χρήστες που χρησιμοποιούν εφαρμογές cloud τρίτων, όπως το drive και το dropbox για κοινή χρήση σημαντικών αρχείων.

Privacy Mods

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές yowa mod privacy διαθέσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε τα άτομα που μπορούν να σας καλέσουν, που μπορούν να δουν την κατάστασή σας και που μπορούν να σας στείλουν μηνύματα. Για να διατηρήσετε την ασφάλεια των χρηστών σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια, πρέπει να έχετε κορυφαίες λειτουργίες απορρήτου και οι προγραμματιστές πίσω από το yowa το γνωρίζουν πραγματικά. Δεν θα ενοχληθείτε ποτέ ξανά ενώ εργάζεστε.

Πώς να εγκαταστήσετε το YOWhatsApp APK;

  • Πρώτα απ ‘όλα, πάρτε τις ρυθμίσεις του Android και μετά μεταβείτε στην ασφάλεια
  • Μέσα στην ασφάλεια, θα βρείτε μια επιλογή “Άγνωστες πηγές”
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή yo WhatsApp, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή YoWhatsapp στο τηλέφωνό σας Android.
  • Καθώς το YoWhatsApp Apk δεν είναι διαθέσιμο στο play store λόγω του προφανούς λόγου ότι είναι μια έκδοση APK μιας δημοφιλής εφαρμογής WhatsApp που βρίσκεται ήδη στην πλατφόρμα της google, επομένως δεν μπορούν να δημοσιεύσουν την εφαρμογή τους στο play store, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε λήψη Yo WhatsApp αρχείο apk από τον ιστότοπό μας και ενεργοποιήστε άγνωστες πηγές. Η ενεργοποίησή του είναι σημαντική επειδή δεν μπορείτε ποτέ να εγκαταστήσετε ένα αρχείο APK χωρίς να ενεργοποιήσετε την επιλογή “άγνωστες πηγές” του android σας.

συμπέρασμα

Αυτά είναι όλα σχετικά με το πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το yowhatsapp apk στο android, εάν σας άρεσε η ανάρτησή μας στο yo whatsapp, τότε αφήστε τα σχόλιά σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω και παρακαλούμε μοιραστείτε το άρθρο μας όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν επίσης να μεταβούν στο γνωρίζετε για αυτό το φοβερό εφαρμογής, Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με το Κατεβάστε YOWhatsApp APK, τότε σχολιάστε, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας σε διάστημα 24 ωρών.

Leave a Comment